Hlavní obsah

V ČR vznikla nová aplikace Parquetri.com, která nabízí reklamu zdarma

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud jste firma, podnikatel či umělec a nabízíte nějaký produkt, za reklamu a propagaci již nebudete muset platit. Pomocí PARQUETRI.COM si rovněž můžete i přivydělat, nebo si objednat různé umělce na vaši akci.

Foto: Parquetri.com

Chcete se zviditelnit zdarma? Registrujte se na Parquetri.com

Článek

Podmínkou je registrace na stránkách aplikace PARQUETRI.COM. Chceme dokázat lidem, že reklama a inzerce, tak jak jí známe teď, je zastaralá a drahá a potřebuje novou tvář. Firmy, podnikatelé a umělci již za ní na PARQUETRI.COM nebudou muset platit. Je to alternativa pro ty, kteří nemají budget na reklamu, marketing a inzerci a přitom chtějí prodávat svoje výrobky nebo svá umělecká vysrtoupení. Dále i pro ty, co si chtějí přivydělat a vytvářet různé jednoduché či složitejší formy reklamy pro firmy i umělce, ale i pro ty, co si chtějí například objednat umělce na svojí akci rychle a za dobrou cenu, ale neví kde“ říká zakladatel a CEO aplikace Peter Mešo. "Myslím, že je hodně lidí, co má zajímavý produkt, ale nemá finance na propagaci a proto zkrachuje. Sám jsem v minulosti řešil stejný problém, až jsem se nakonec rozhodl založit aplikaci, která pomůže lidem s reklamou.

Foto: Parquetri.com

Zaregistrovat se může každý podnikatel či firma, ať už prodáváte cokoliv

Pro firmy, podnikatele, umělce a uživatele, kteří se u nás zaregistrují, uděláme všechno, jsou pro nás na prvním místě. Sám jsem studoval v USA a mé vlastní zkušenosti s péčí o zákazníka bych rád přenesl i do ČR. Vývoj aplikace trval několik let a za tu dobu jsme se svým týmem vymysleli velmi propracovaný systém, aby se již za reklamu nemuselo utrácet tolik, celé to zjednodušit a tvořivost nechat uživatelům. Reklama totiž nemusí být nic složitého ale například i jednoduchý nápad, video, vtip, píseň, fotka, nebo text. Každý člověk umí něco jiného a fantazii se meze nekladou. V lidech se skrývá mnoho tvořivosti jen potřebují prostor a příležitost, aby jí ukázali. A tu právě budou mít i u nás.

Foto: Parquetri.com

Parquetri zvýší prodeje jak začínajícím, tak i zkušeným firmám a podnikatelům

Uživatel, kterého bude zajímat určitý produkt, již nebude rušen inzercí, ale naopak se stane spolutvůrcem a šířitelem propagace a reklamy zaregistrovaným firmám, podnikatelům a umělcům. Na základě toho, co uživatelé vytvoří, mohou pak dále získávat nabídky práce ale i získávat peníze, takže jejich snaha bude vždy odměněna. Můžou se různým způsobem hrát s výrobky a produkty, které tam najdou nebo na různá témata. Snažíme se tedy pomoct uplatnit i běžným uživatelům. Je to velmi hravé, zábavné a tvůrčí řešení marketingu. Firmy, podnikatelé a umělci, které si exkluzivně vybíráme, budou moci prodávat výrobky nejen po celé ČR ale také po Evropě nebo i do USA v rámci naší komunity.” Ať už jste začínající, malá nebo větší firma, podnikatel, či umělec, vyzkoušejte novou aplikaci PARQUETRI.COM. Registrace je jednoduchá, a nezabere vám více než pár minut. Obyčejní uživatele se mohou do aplikaci přihlásit i přes FB nebo Gmail. Registrace je možná zde.

Výběr článků

Načítám