Hlavní obsah

V Artese, spořitelním družstvu jdeme proti proudu a půjčujeme i tam, kde ostatní zamítají

Novinky, Artesa, spořitelní družstvo

V době „koronavirové” nehodnotíme žadatele o úvěr přísněji a raději vycházíme vstříc klientům, kterým nebylo financování umožněno. Razíme heslo: Úvěrový proces pro nás končí až načerpanou žádostí!

Foto: Artesa, spořitelní družstvo

Nehodnotíme žadatele o úvěr přísněji a raději vycházíme vstříc klientům

Článek

Pokud jste začínající či stávající podnikatel a nemáte dostatečné množství finančních prostředků na financování a realizaci svých podnikatelských nápadů, v Artese, spořitelním družstvu Vám rádi pomůžeme s našimi úvěry s individualizovanými parametry.

Jsme stabilní finanční institucí, zakládáme si na individuálním přístupu, rychlosti zpracování bez bankovního martyria, které raději nahradíme Vaší načerpanou žádostí!

Vycházíme z našich dlouholetých zkušeností a jsme připraveni pomoci i nebankovním klientům, kteří mají historický záznam v úvěrových registrech. V našem portfoliu máme i začínající podnikatele, které umíme podpořit na základě jejich business plánu.

Mezi naše klientsky nejvíce sjednávané firemní úvěry v počáteční jistině do 30 mil. CZK patří produkty provozního, investičního, developerského, neúčelového a KTK financování.

Foto: Artesa, spořitelní družstvo

V našem portfoliu máme i začínající podnikatele, které umíme podpořit na základě jejich business plánu.

Podnikatelům, kteří potřebují finanční zdroje ihned, bez doložení účelu využití, nabízíme MINI neúčelový úvěr, který slouží jako expresní půjčka na cokoliv pro Vaše podnikaní.

Úvěrový proces je vždy transparentní, pro své klienty nabízíme:

  • Prvotní posouzení žádosti o úvěr zdarma do 48 hodin;
  • Požadujeme pouze 20 % vlastních zdrojů;
  • U developerských projektů NEPOŽADUJEME PŘEDPRODEJE;
  • Financujeme pozemky i bez územního rozhodnutí
  • Individuální posouzení záznamů v úvěrových registrech (ČNB, CBCB, CNCB);
  • Poradenství při realizaci podnikatelského záměru;
  • Možnost individuálního splátkového kalendáře.

Pokud sdílíte naši filozofii s hledáním způsobů nikoliv důvodů, nabízíme Vám bezplatnou konzultaci s našimi senior obchodními poradci prostřednictvím webových stránek www.artesa.cz.

Výběr článků

Načítám