Hlavní obsah

Unikátní roletový systém s_onro® - ochránce dobrého spánku i vaší peněženky

Novinky, Servis Climax

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I když sluníčko nemá už takovou sílu, stále mnohé z nás vytáhne předčasně z postele. S unikátním roletovým systémem s_onro® se ale opět vyspíte do růžova. A energie, kterou díky němu ušetříte, vám zlepší i jinak pochmurné podzimní dny.

Úvodní fotografie

Článek

Unikátní systém venkovního zastínění, který vychází z nejnovějších poznatků v oblasti šíření světla a úspory energie – to je systém s označením S_onro®. Je to moderní, praktický a prudce elegantní doplněk pro byty i kanceláře.

Největší český výrobce stínicí techniky Climax v tomto výrobku kombinuje pevnost a stabilitu rolet s průhledností žaluzií. Za pomoci moderních technologií vyrábí s_onro® z dvoustěnných hliníkových profilů.

S_onro® v zavřeném stavu nabízí dokonalé zatemnění, v otevřeném stavu naopak vysokou transparentnost díky světelným a větracím otvorům. Lamelu si totiž můžeme nastavit tak, že do místnosti propustí až 21 % světla.

Lamela nám přes den umožňuje výhled ven a možnost větrat i při stažené roletě, nebo úplné zatemnění v uzavřeném stavu.

Climax tyto rolety vyrábí také v provedení s integrovanou rolovací sítí proti hmyzu, což oceníte spíše opět na jaře. O tom ale zase příště.

Výběr článků

Načítám