Hlavní obsah

Účet pro studenty nemusí být studentský

Novinky, Fio banka, a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Výhodný účet pro studenty se nemusí jmenovat studentský. Nemusí k němu být zapotřebí ani potvrzení o studiu. A jeho výhody mohou pokračovat i po skončení studia. Takový osobní účet bez poplatků a podmínek nabízí česká Fio banka.

Účet pro studenty

Článek

Ideálním řešením je založit si účet, jehož výhody nebudou závislé na době studia a po jeho završení nebude třeba přecházet na jiný tarif či kompletně měnit účet. Fio banka nabízí osobní účet, který je bez poplatků pro všechny včetně studentů.

Zdarma je nejen vedení účtu, ale také neomezený počet příchozích i odchozích plateb v korunách v rámci České republiky a na Slovensko, včetně trvalých příkazů a inkas.

Bezplatnou samozřejmostí je Internetbanking i nativní aplikace Fio Smartbanking pro chytré telefony a tablety s operačním systémem Android, iOS a Windows Phone.

Ke každému účtu je možné získat až 2 bezkontaktní platební karty MasterCard zdarma, se kterými mohou klienti využít zcela bez poplatků 10 výběrů měsíčně z bankomatů Fio banky a až 5 výběrů z cizích bankomatů v rámci ČR na základě aktivního používání platební karty. Vybírat i vkládat hotovost lze zdarma také na pokladnách všech 75 poboček. K nově založenému účtu si navíc klienti mohou vybrat jeho číslo dle vlastního přání.

Tyto výhody platí pro všechny bez podmínek a bez nutnosti přinést potvrzení o studiu či jakékoliv jiné. Potřeba je pouze občanský průkaz nebo pas. Založení účtu je možné na každé pobočce Fio banky nebo jednoduše online v několika krocích. Smlouvu pak přiveze klientovi na jím zvolené místo kurýr.

Výběr článků

Načítám