Hlavní obsah

TV Barrandov zná recept na bohatství

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TV Barrandov přináší světově proslulou show, ve které jediný recept přinese jeho majiteli půl milionu korun a slávu. Recept na bohatství bude skvělá soutěž pro všechny ty, kteří mají jedinečný recept, kterým dostanou odbornou porotu. Přihlásit se a předvést svůj oblíbený recept může každý.

Logo pořadu Recept na bohatství

Článek

Umíte uvařit mimořádně chutné a netradiční jídlo? Neváhejte a soutěžte o půl milionu korun a proslavte svůj recept prostřednictvím známé obchodní sítě po celém světě! Přihlaste se na stránkách pořadu Recept na bohatství www.receptnabohatstvi.cz nebo na adrese Televize Barrandov, Kříženeckého náměstí 322, Praha 5, přijďte na jeden ze čtyř castingů a zbohatněte. Šanci vyhrát má jakákoliv specialita od polévky přes hlavní jídlo až po dezert, prostě to, co nejvíc chutná vašim blízkým.

Času na přihlášku už není moc. Castingy proběhnou už za pár týdnů. 23. a 24. června v Praze, 27. června v Brně, 29. a 30. 6. v Bratislavě a 2. července v Košicích.

Proslavte Váš rodinný či jiný recept po celém Československu a dostaňte ho až na pulty prodejen. Půl milionu a velká sláva čeká na jednoho z vás. Ukažte světu, co ve vás je, přineste s sebou na casting 5 malých porcí svého nejlepšího receptu a bojujte o příležitost, která se naskytne jen jednou za život!

Výběr článků

Načítám