Hlavní obsah

Tuzemští výrobci bodují

Novinky, Narex

NAREX Ždánice představuje na strojírenském veletrhu v Brně a na světové výstavě v Milánu řadu vysoce výkonných závitníků NX PRECISION TAPS. Středem pozornosti tak budou světově unikátní výrobky, které společnost NAREX Ždánice vyvíjela řadu let.

NX závitník

Článek

Jedná se o závitníky s univerzálním použitím vyrobené z práškové oceli určené pro průchozí i slepé otvory použitelné v automatových ocelích, nerezavějících a žáruvzdorných ocelích, šedých i temperovaných litinách, ale také ve slitinách hliníku.

4050nx

Výrobky jsou unikátní právě značnou flexibilitou využití pro širokou škálu různorodých materiálů. Odborníci přisuzují tyto vlastnosti především optimalizované geometrii, materiálu, ze kterého jsou závitníky vyrobeny, specifickému tvaru drážky a konstantnímu úhlu čela po celé délce nástroje. Výsledkem je záruka vysoké výkonnosti a současně s tím i výborného odvádění třísek.

4050nx

Tyto závitníky navíc NAREX Ždánice doplňuje dalšími novinkami v řadě NX PRECISION TAPS – vysoce výkonnými závitníky pro konstrukční ocele a vysoce výkonnými závitníky pro nerezavějící ocele.

4050nx

Výrobky s podobnými vlastnostmi ze západoevropské produkce jsou řádově o desítky procent dražší, přičemž asijská konkurence se parametrům českého výrobku ani zdaleka nemůže přiblížit.

Výběr článků

Načítám