Hlavní obsah

TOMKET – nová značka high performance pneumatik překvapí kvalitou i cenou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V lednu byla na český trh uvedena nová značka pneumatik Tomket, za kterou stojí největší tuzemský e-shop s pneumatikami NejlevnejsiPNEU.cz. Na jaké gumy se mohou motoristé těšit?

Pneumatiky TOMKET

Článek

Vysoká kvalita za více než příjemnou cenu

Pneumatiky Tomket představují opravdu povedenou alternativu k prémiovým značkám. Kvalitou se řadí mezí střední a vyšší segment pneumatik, více než sympatickou cenou se však blíží cenové hladině budgetových značek.

Právě skvělý poměr cena versus kvalita dělají z Tomketů horkého kandidáta na obutí u řidičů, kteří nechtějí slevovat ze svých náročných požadavků, ale zároveň nemohou nebo nechtějí utrácet za slavná jména.

Radek Grill v poradě s drift závodnicí Michaelou Sacherovou

Díky své obchodní pozici i logistické síti se obchodu NejlevnejsiPNEU.cz podařilo minimalizovat náklady na distribuci a marketing značky, což se pozitivně promítá do ceny pneumatik. Radek Grill, majitel obchodu k cenové politice uvedl: „Oproti top prémiovým značkám budeme o 30 % levnější, ale kvalitativní rozdíl bude menší jen u několika málo parametrů, a to o nízké jednotky procent.“

Radek Grill v poradě s drift závodnicí Michaelou Sacherovou

Od prodejce k vlastní značce pneumatik

E-shop NejlevnejsiPNEU.cz obchoduje s pneumatikami již od roku 2003 a nejen u nás je lídrem trhu v prodeji koncovým spotřebitelům. Strategická spolupráce s technologickými společnosti v zahraničí umožnily nyní společnosti posunout své aktivity o výrazný kus dál a představit vlastní značku high performance pneumatik.

Radek Grill v poradě s drift závodnicí Michaelou Sacherovou

První tři dezény – ECO, SPORT a VAN

Značka v první fázi svého uvedení na trh nabídne tři typy letních pneumatik. Tomket ECO, které ocení zejména rodiny s dětmi, pro něž je na prvním místě bezpečnost. Dynamické Tomket SPORT jsou pneumatiky určené zejména pro ctitele sportovní jízdy. Spolehlivého pracanta s udivujícím kilometrovým náběhem pak představuje řada Tomket VAN, pneumatiky pro dodávky a lehká užitková vozidla.

Výběr článků

Načítám