Hlavní obsah

Tohle léto bude ultra

Novinky, DELL Computer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Blíží se léto a s ním spousta cestování. Představte si sami sebe, jak na letišti, při objevování nové metropole nebo skotačení na pláži taháte batoh se starým, objemným notebookem. Nic moc zážitek, co? Zapomeňte na kila navíc a pořiďte si ultrabook. Nikdy nebyla lepší příležitost!

K Ultrabooku DELL Microsoft Office 2013 pro domácnosti ZDARMA

Článek

Ultrabook je stejně funkční jako notebook a mnohdy ještě výkonnější. Zabere však mnohem méně místa, díky ani ne dvoukilové hmotnosti se snadno přenáší a baterka vydrží minimálně 7 hodin. Posílat emaily, psát dokumenty, zpracovávat fotky, prohlížet videa nebo skypovat z dovolené ještě nikdy nebylo tak lehké.

Ultrabooky jsou hvězdy mezi přenosnými počítači: jejich vlastním králem je pak podle prodejů a oblíbenosti Inspiron 15Z od Dellu. Zabalený do broušeného hliníku přináší vybroušený nástroj, který ve své kategorii válcuje konkurenci. K jeho výsadnímu místu příspívá i fakt, že obsahuje kompletní balík Office 2013 zdarma.Inspiron 15Z kombinuje skvělý vzhled s parádním výkonem. Je rychlý, je lehký, je hezký. Ideální charakteristika pro někoho, kdo by měl být vaším společníkem každý den. K tomu hodně vydrží – inovativní komponenty pomáhají jak svižnému běhu, tak snižují energetickou náročnost.

Tenhle vychvalovaný kousek je uvnitř vybaven rychlým procesorem Intel Core i5 třetí generace a silnou grafikou NVIDIA GeForce GT630M. S přehledem zvládne multimediální projekty a bezproblémově na něm spustíte i náročnější hry. Svá data můžete ukládat na kombinovaný SSD/plotnový disk s kapacitou 500 GB, což je porce, kterou jen tak nezaplní ani ten největší shromažďovač obsahu. Technologie Intel Rapid Start pak zaručí, že Inspiron 15Z je připraven vám sloužit během několika vteřin. „Je to jako kdybych přesedl z Trabantu na Mercedes,“ napsal ve své recenzi jeden z uživatelů.

Inspiron 15Z ovšem neboduje jen prvotřídními materiály, podsvícenou klávesnicí a špičkovým hardwarem. Jeho součástí jsou také nejnovější kancelářské aplikace Microsoft Office 2013, takže můžete okamžitě začít pracovat. To vše navíc získáte za velmi příznivou cenu. Připočtěte pověstnou kvalitu a servis značky Dell a není divu, proč se Inspiron 15Z stal bezkonkurenčně nejprodávanějším modelem ultrabooku za poslední půl rok. Uvidíme, co s trhem udělá nejnovější verze 15Z, která navíc disponuje dotykovým displejem.

Pokud se chcete vypravit na prázdninové cesty ve velkém stylu, vypravte se nejdříve pro ultrabook od Dell.

Ultra skvělé zážitky jsou zaručeny.

Výběr článků

Načítám