Hlavní obsah

Tisknete jako diví? Máme pro vás tip, jak ušetřit

Novinky, Brother Central and Eastern Europe GmbH

Provozní náklady jsou důležité nejen u auta či pračky, ale i u tiskáren. Náklady na nové inkousty nebo tonery by měly být hlavním kritériem při rozhodování o tom, kterou tiskárnu si vybrat. Japonská společnost Brother představila Plán B, jak ušetřit.

Foto: Brother Central and Eastern Europe GmbH

Úsporná inkoustová tiskárna Brother DCP-T310

Článek

Brother nabízí dvě řady inkoustových a laserových tiskáren s označením Benefit, které kladou důraz na úsporný tisk při zachování vysoké kvality. V sortimentu obou řad se nachází zařízení jak pro méně náročné uživatele se základními funkcemi, tak robustnější multifunkční zařízení, které ocení malé a střední společnosti.

V řadě inkoustových multifunkčních tiskáren s tankovým systémem označených jako InkBenefit plus se nachází čtyři modely, a to DCP-T310, DCP-T510W, DCP-T710W a MFC-T910DW. Tiskárny vynikají především nízkými náklady na tisk. Barevná stránka vás vyjde jen na 0,12 Kč, černobílá pouze na 0,04 Kč. Třešničkou na dortu je pak velmi jednoduché doplňování inkoustů z lahvičky. Na vytištění 5000 stran barevně a až 6500 stran černobíle postačí jedno jediné doplnění. Všechny modely navíc disponují skenerem, kopírkou a nejvyšší model MFC-T910 DW také faxem. Lahvičky s originálními inkousty k těmto modelům pořídíte již za necelých 150 korun.

Foto: Brother Central and Eastern Europe GmbH

Skenování a kopírování na tiskárně Brother DCP-T310

Pod označením TonerBenefit představuje společnost Brother řadu monochromatických laserových a multifunkčních tiskáren, které jsou vhodné do domácností a menších kanceláří. Nejmenší tiskárna z této řady vytiskne až 20 stránek za minutu a první výtisk je připraven už po pouhých 10 sekundách.

Vyšší modely tiskárny HL-B2080DW a multifukční zařízení DCP-B7520DW a MFC-B7715DW jsou ideální do větších kanceláří. Dokáží vytisknout až 34 stran za minutu. Při častém tisku v kanceláři oceníte oboustranný (duplexní) tisk s rychlostí 16 stran za minutu spolu s velkým zásobníkem papíru na 250 listů, díky kterému není nutné doplňovat papír tak často. Model DCP-B7520DW navíc disponuje dvouřádkovým LCD displejem s funkcí kopírování a skenování.

Foto: Brother Central and Eastern Europe GmbH

Úsporná laserová tiskárna MFC-B7715DW

Nejvyšší multifunkční model řady TonerBenefit MFC-B7715DW má i funkci faxování a zabezpečeného tisku. K těmto modelům následně zakoupíte originální toner na 2000 listů za pouhých 590 korun.

Na všechny tiskárny a multifunkční zařízení se vztahuje 3letá prodloužená záruka, která platí po bezplatné registraci na webových stránkách firmy Brother.

Výběr článků

Načítám