Hlavní obsah

Tisíce lidí převádějí půjčky od bank k lidem, aby ušetřili až polovinu na úrocích

Bankovní půjčky jsou v ČR páté nejdražší v Evropě. V sousedním Německu stojí zhruba 2x méně. Proto je tak snadné ušetřit na úrocích až desetitisíce korun, když své drahé dluhy z úroků nebo kreditek převedete na Zonky, novou službu, díky které lidé půjčují lidem. Se zázemím PPF, bezpečně, jednoduše a o několik procent levněji než kterákoli banka.

Bankovní půjčky jsou drahé, Zonky šetří lidem tisíce

Článek

Služby jako Zonky (www.zonky.cz) fungují v desítkách zemí. V našem okolí se jim daří třeba v Německu, což je také jeden z důvodů, proč zrovna tam jsou půjčky dramaticky levnější než u nás. Už během pár měsíců si přes Zonky Češi půjčili přes 25 milionů korun. Polovina z nich právě na refinancování, protože tak můžou ušetřit až 50 %.

Lidé si půjčují od lidí

Zonky (www.zonky.cz) nehodnotí žadatele jen podle pohlaví, věku nebo příjmů, bez ohledu na všechno ostatní. Zajímají nás příběhy a podle nich se rozhodují i naši investoři. Nejsou to žádní maskovaní pracháči, průměrně mají v Zonky nějakých 15 000 Kč. Jsou to lidé, kteří se odmítají smířit s úrokem ze spořicích účtů pod hranicí inflace. A tak objevili Zonky. Jejich peníze pomůžou jiným lidem vyhnout se bankám a oni sami taky vydělají víc, než když nechají peníze v bankovním sejfu.

Jak se mnou banka vytřela

Příběhy refinancování jsou si podobné jako vejce vejci. Proto můžeme snadno zobecnit, že se Zonky (www.zonky.cz) ušetří skoro každý, kdo splácí půjčku v bance. Pár příkladů:

●    „Výhodná“ hypotéka, která se údajně kvůli špatnému posudku kdesi v bance na poslední chvíli změní v nevýhodnou. S kreditkou, ze které banka strhává jakési poplatky a kvůli tomuto skrytému „dluhu“ se pak odmítá bavit o refinancování.

●    Krátkodobá finanční nouze, ve které vám ale vaše banka odmítne půjčit, takže využijete nebankovní půjčku na velmi vysoký úrok. Když si s chladnou hlavou spočítáte, o kolik půjčku přeplatíte, ani tak banku váš příběh nezajímá.

●    Dva úvěry má kdekdo. Oba poctivě splácíte a napadne vás, že je zkonsolidujete a ušetříte čas i peníze. Ale banka vám sdělí, že konsolidaci nepodporuje. V takových případech zákazníci už ani nechtějí ušetřit. Jen odmítají platit tomu, kdo na ně kašle.

●    Pokud jste OSVČ, patří váš příběh do samostatné kapitoly nedůvěry a ponižování. Můžete desítky let poctivě podnikat, vytvářet hodnoty, být váženým občanem, ale pro banku často zůstáváte riziková osoba s nárokem jen na ty nejhorší úroky.

Na zonky.cz půjčují lidé lidem

Právě jste se rozhodli u nás refinancovat svoje půjčky nebo chcete vědět víc? Podívejte se na www.zonky.cz nebo náš facebook, napište naší šéfce na lucie.tvaruzkova@zonky.cz nebo zavolejte na 800 449 999. Těšíme se na vás.

Výběr článků

Načítám