Hlavní obsah

Tichý, maximálně výkonný společník, se kterým spálíte kalorie a přitom hodně ušetříte

Víte, že při takové půlhodince vysávání spálíte stovku kalorií? To už stojí za úvahu vytáhnout vysavač z komory! A pokud se do práce pustíte s novými vysavači od Philipsu, můžete si k nálepce „efektivně“ přidat ještě „ekologicky a ekonomicky“.

Philips Česká republika s.r.o.

Článek

Vývojáři ve Philipsu si přesně tato slova vzali na mušku a výsledkem je trefa do černého – nové, energeticky účinné vysavače vás dostanou nejen svou tichostí, ale hlavně perfektním sacím výkonem. Stojí za ním energeticky účinný motor, technologie AirflowMax (která nedovolí ucpání sáčku) a sací hubice TriActiveMax (její speciální tvar se perfektně přisaje k podlaze). Zda-li to náhodou není jen reklamní trik, otestovaly české ženy z masa a kostí, testerky ŽENY s.r.o. A nový vysavač, konkrétně sáčkový vysavač PerformerPro FC9197,testováním prošel na výbornou.

„Myslela jsem si, že když má vysavač dle nových směrnic nižší příkon, musí prostě vysávat hůř. A ono to tak není. Vysává perfektně, dokonce vysaje i velmi jemný písek zašlapaný do koberce,“ říká testerka MARTA2. Všechna hodnocení vysavače od českých žen najdete zde.

Sáčkové i bezsáčkové vysavače si můžete vybrat na webu zde: Účinnost třídy A. Výkon, na který se můžete spolehnout.  Až do konce roku běží akce 90 dní na testování se zárukou vrácení peněz.

Philips Česká republika s.r.o.

Výběr článků

Načítám