Hlavní obsah

TGB představuje nové čtyřkolky 2020. Již jsou v prodeji

Novinky, ASP Group s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Značka TGB opět výrazně vylepšuje svoji modelovou řadu užitkových čtyřkolek. Dva z jejích nejprodávanějších modelů, populární Blade 600 LTX a vlajková loď Blade 1000i LTX – od letoška nejoblíbenější čtyřkolka v ČR - nyní přicházejí na trh s novým, atraktivním sebevědomým designem, modernizovanou technikou a bohatou výbavou.

Foto: ASP Group s.r.o.

TGB BLADE 1000i LTX

Článek

Nové modely ihned upoutají pozornost díky výrazné přední masce s moderními matrixovými světlomety a exkluzivním full-LED osvětlením. Nový je variátor nebo elektronické vstřikování paliva. Také přední nájezdový úhel je zvětšený pro ještě lepší terénní průchodnost, a že se Blade terénu opravdu nebojí, dokazují i nové odolné kryty přední části podvozku.

Foto: ASP Group s.r.o.

Agresivně tvarované full-LED matrix světlomety: atraktivní vzhled a vysoký světelný výkon při nízkém odběru proudu.

Osvědčené silné a spolehlivé motory o objemu 561, resp. 997 ccm zůstaly, stejně jako robustní konstrukce obou strojů, tradičně příjemná ovladatelnost a výkonné kotoučové brzdy na všech kolech. Dvouválcový motor z TGB Blade 1000i mimochodem pohání i prestižní americké pracovní UTV Retriever 1000 známého výrobce Mahindra, nejprodávanější značky zemědělské techniky na světě.

Foto: ASP Group s.r.o.

TGB Blade 600 LTX

Foto: ASP Group s.r.o.

Vlajková loď čtyřkolek TGB - Blade 1000i LTX

Novinky také výrazně bodují v položce Výbava. V ceně obou modelů tak získáte například nastavitelný posilovač řízení, vodotěsný naviják s tažnou silou 1,4 tuny, moderní kompozitní nosiče, atraktivní litá kola, chrániče páček, přední i zadní uzamykatelný diferenciál.

Atraktivní design, elektricky přepínatelný pohon 2x4/4x4, výkonné motory, výborné jízdní vlastnosti, poctivé řemeslné zpracování a vynikající poměr ceny a užitné hodnoty – nové pracovní čtyřkolky TGB jsou skvělým pomocníkem pro práci i zábavu.

Foto: ASP Group s.r.o.

TGB BLADE 600 LTX

Foto: ASP Group s.r.o.

TGB BLADE 1000i LTX

Vice informací na www.tgbmotor.cz

Výběr článků

Načítám