Hlavní obsah

TAG Heuer na okruhu Grand Prix Monaco, nejprestižnějším závodu Formule 1

Novinky, TAG Heuer Boutique

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Značka TAG Heuer se světoznámých závodů Grand Prix Monaco účastní již třetím rokem. Její doménou je zvláštní kategorie. Reprezentuje svět luxusních hodinek s mnohaletou historií a unikátním know-how.

Tag Heuer

Článek

První hodinky TAG Heuer z kolekce Carrera Monaco byly představené v roce 2012. Druhá řada byla uvedena na trh o rok později. Letošní rok opět přináší novinku v této kolekci – Carrera 1887 Automatic Chronograph Monaco Grand Prix 43 mm. Každý z těchto modelů má svá specifika. Sportovní vzhled je vždy doplněn detaily, které evokují svět rychlých kol. Všechny tři kolekce vznikly na základě partnerství mezi značkou TAG Heuer a Automobilovým klubem Monako (Automobile Club de Monaco).

Hodinky Carrera 1887 Automatic Chronograph Monaco Grand Prix jsou vyrobené v edici limitované 2500 kusy. Nekompromisní vzhled hodinek vzdává hold unikátnímu partnerství, díky kterému tato edice mohla vzniknout. Každý detail volá po závodění. Tělo hodinek je z titanu, který je pokrytý vrstvou černého karbidu.

Maskulinní černá barva pouzdra je zjemněna dvěma decentními vertikálními pruhy na číselníku a dává vyniknout červeným detailům – hodinkovým ručkám a nápisu „Monaco Grand Prix“. Zadní strana hodinek je kryta safírovým sklíčkem, na kterém je vyobrazeno logo závodů. Do kaučukového pásku hodinek je vyrytý vzorek pneumatik závodních aut.

Chtěli byste atmosféru závodů pocítit na vlastní kůži? Hodinky TAG Heuer Carrera 1887 Automatic Chronograph Monaco Grand Prix vám to umožní. Přijďte si je prohlédnout do butiku TAG Heuer v Pařížské ulici v Praze.

Výběr článků

Načítám