Hlavní obsah

Svatba v hotelu? Wellness rozlučka se svobodou a osobní číšník pro nevěstu

Novinky, Lucie Štěrbová & OREA HOTELS

Jak zajistit odvoz pro prarodiče, u koho objednat zákusky a slavnostní oběd, kam vyrazit na svatební cestu… Ač se to nezdá, zajistit hladký průběh svatby dá dost práce. Dříve všechny tyto záležitosti.

Svatba je jeden z nejdůležitějších okamžiků v životě, přípravy jsou ale ve znamení stresu.

Článek

Dnes už se prodávají speciální balíčky na cokoli – dokonce i svoji vlastní svatbu můžete koupit jako hotovou službu se vším všudy. Vyhnete se tak několika týdnům, občas i měsícům náročných příprav a také velké dávce stresu. Nechat přípravu svatby na profesionálech sice něco stojí, ale zato si váš vysněný den užijete. Svatební balíčky dnes nabízí i spousta luxusních hotelů v nejrůznějších koutech republiky.

Vaše přání je nám rozkazem

Jako v pohádce si možná budete připadat, když vám personál hotelu umožní každý váš nápad. „Dříve jsme trochu bojovali s nedůvěrou klientů, kteří se báli, že jim svatbu připravíme podle universálního ´mustru´,“ popisuje manažerka hotelu v Mariánských Lázních. „Svatbu ale vždycky připravujeme podle konkrétních přání klientů, včetně svatebního menu nebo živé kapely.“ Obřad je tady možné uspořádat přímo na letní terase. Ke svatební tabuli je to potom jen pár kroků, stejně tak do hotelových pokojů.

Svatba připravená profesionály vychází z konkrétních přání klienta.

Nemusíte se bát ani zdlouhavého papírování – svatba mimo radnici už je dnes běžná věc a velkou část formalit za vás vyřídí kvalifikovaný personál hotelu. Zásadou je, že novomanželé neřeší pokud možno nic. Problém není ani s odjezdem svatebčanů – všichni mohou přespat v hotelu a domů vyrazit odpočatí až druhý den.

Luxusní rozloučení se svobodou

Chcete si svoji rozlučku se svobodou zapamatovat? Pak ji pojměte jinak, než klasický tah po hospodách – budoucí nevěsta může s kamarádkami vyrazit na dámskou jízdu, kde o ně během dne budou pečovat při relaxačních a kosmetických procedurách, večer je potom věnovaný zábavě na baru. Pro ženicha se zase nabízí pobyt spojený s pivními procedurami.

Křidýlko nebo stehýnko? Svatební hostina podle vás

Podle jedné z pověr by se budoucí nevěsta neměla podílet na pečení svatebních koláčků, ani na přípravě svatební hostiny. Přináší to prý nouzi a uplakané děti. Navíc napečení výslužky a příprava slavnostního oběda pro několik desítek hostů zabere minimálně týden. V hotelové kuchyni to profesionálové zvládnou za odpoledne. Další body pro „svatbu na klíč“.

Svatba připravená profesionály vychází z konkrétních přání klienta.

"Vede samozřejmě klasické svatební menu s knedlíčkovou polévkou a svíčkovou, nabídnout můžeme ale i ryby, zvěřinu nebo hovězí steaky,“ vyjmenovává některé z možností šéfkuchař dalšího hotelu, kde cílí na klientelu z řad svatebčanů.

Jedinou starostí nevěsty v tomto hotelu je, aby u oltáře řádně přišlápla nohu ženichovi a nezapomněla hodit svatební kyticí. V rámci svatebního balíčku je tu totiž dokonce i osobní číšník pro nevěstu. Tradiční svatební úkony nejsou povinné, ale personál je pro vás rád zorganizuje – od rozbíjení talíře po vzájemné krmení.

Svatba připravená profesionály vychází z konkrétních přání klienta.

Malá i velká, všechny svatby na míru

Hotelová svatba se od té „klasické“ vlastně liší jen v míře stresu a starostí, které svatebčané mají. V hotelech se ale neodehrávají jen velké svatby, ale i svatby komornější. Jen se mění prostory – jednou je to hotelový kongresový sál pro sto šedesát lidí, podruhé menší salonek vedle hotelové restaurace. V rámci svatebního balíčku si mohou novomanželé užít i svatební noc v luxusním apartmá za cenu standardního pokoje nebo snídani až do postele.

Zatímco svatebčané druhý den odjíždějí, novomanželé si běžně pobyt o několik dní prodlouží. Svatební cesta v Česku je levnější a třeba úroveň českých wellness hotelů je srovnatelná s těmi v zahraničí. Součástí romantických balíčků pro dvojice je třeba romantická večeře při svíčkách, šampaňské s jahodami na pokoji nebo partnerská aroma koupel. Příjemnější způsob, jak vkročit do manželství asi není.

OREA HOTELS, největší český hotelový řetězec s více než 20 hotely v těch nejatraktivnějších lokalitách České republiky vybírá ze svatebních nabídek svých hotelů:

Svatba připravená profesionály vychází z konkrétních přání klienta.

Svatba v Krkonoších může být plná romantiky a pohody – zvlášť, pokud jako svého partnera zvolíte OREA Hotel Horal ve Špindlu. Zajistí Vám svatební hostinu nad romantickým údolím sv. Petra, apartmá za cenu standardního pokoje i květinovou výzdobu.

Svatba připravená profesionály vychází z konkrétních přání klienta.

Dokonalá romantika v Mariánských lázních. OREA Hotel Monty nabízí pro svatebčany nejen nádherné okolí příjemného lesoparku a krásných letní terasy, ale i wellness služby a tři kvalitní restaurace. Užijte si dokonalé líbánky!

Svatba připravená profesionály vychází z konkrétních přání klienta.

Svatbu jako z pohádky – tu garantuje personál tohoto brněnského hotelu. Kočár tažený koňmi, výborná kuchyně a excelentní zákusky. Navrch přidáváme apartmá pro novomanžele, osobního číšníka pro nevěstu a saunu zdarma.

Výběr článků

Načítám