Hlavní obsah

Sto tisíc za minutu a další rekordy, které padají při půjčce od lidí

Jsme Zonky. Online služba, která do Česka přinesla půjčky od lidí. Za rok už díky nám lidé lidem půjčili 200 milionů. Protože je to snadné a výhodné. Někdy se investoři složí třeba za minutu. Podívejte se na pár čerstvých příkladů.

Zonky.cz

Článek

Přes Zonky (www.zonky.cz) si lidé půjčují na všechno možné. Skoro polovina z nich si výrazně zlevnila drahé úvěry z bank, další si pořídili auto, vybavení domácnosti nebo třeba získali peníze na další vzdělání. Fungujeme online, takže stačí nahrát své údaje, dva doklady totožnosti a výpis z účtu. A napsat, proč a na co chcete půjčit. Když to investory přesvědčí, v přímém přenosu na webu vidíte, jak do vás investují. Často během pár minut. A peníze pak máte na účtu do druhého pracovního dne. Jaké příběhy v posledních dnech lámaly rekordy? Nejrůznější.

Podíl ve firmě do dvou minut

Nedávno se na Zonky obrátil klient, který potřeboval půjčit 140 000 korun na 36 měsíců. Naskytla se mu totiž lákavá nabídka odkoupit část firmy, ve které pracuje. Celkem 141 investorů na Zonky (www.zonky.cz) jeho plány podpořilo za dvě minuty.

Z toho kluka něco bude

Dvě minuty trvalo také zainvestovat 45 000 Kč, kterými chtěl důchodce z jihu Čech podpořit svého syna. Když chcete udělat z koníčka profesi, je potřeba trochu investovat. A protože se syn věnuje grafice počítačových her, chce to v tomhle případě i pořádný počítač. Naši investoři mají pro takové plány pochopení. Za 120 vteřin se 50 z nich rozhodlo pomoci, aby se odvážný cíl podařilo splnit.

Opravdu drahá láska

Partner slečny Kristýny se nechal živit, takže ze svého platu táhla celou domácnost. A ještě si vzala úvěr, aby se jim žilo lépe. Jenže pak přišla o práci i ona a v zoufalství si vzala první mikropůjčku. Partner ji opustil, jenže dluhy zůstaly. Kristýna si našla novou práci, ale kvůli šíleným úrokům nezvládala splácet. Potřebovala 20 000 Kč, aby extrémně nevýhodné půjčky refinancovala a mohla zase začít žít. Celkem 36 investorů jí dalo důvěru za necelou minutu!

Taky chcete refinancovat starší úvěry s nesmyslnými úroky? Pořídit si auto, vybavení do dílny nebo třeba dětský pokoj? Pokud máte plán, na který banka nechce slyšet (třeba i proto, že jste OSVČ nebo doma na rodičovské), ozvěte se nám na Zonky.cz (www.zonky.cz). Naši investoři mají rádi originální projekty a podporují lidi, kteří nechtějí bance platit víc, než je nutné. Protože oni sami to mají úplně stejně.

Mrkněte se na naši úvěrovou kalkulačku nebo si o nás přečtěte víc na Zonky.cz (www.zonky.cz). Můžete taky napsat naší šéfce na lucie.tvaruzkova@zonky.cz. Nebo každý pracovní den od 8.00 do 20.00 a o víkendu od 9.00 do 18.00 volat zákaznickou linku na čísle 800 449 999.

Na Zonky lidé půjčují lidem. Levněji a s klidem. Těšíme se na vás!

Výběr článků

Načítám