Hlavní obsah

Stavební spoření jako zajištění na penzi

Novinky, Českomoravská stavební spořitelna

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zdá se vám, že tyto dvě věci nejdou k sobě? Dokážeme vám, že stavební spoření je naopak velmi výhodným nástrojem pro zajištění budoucnosti.

Stavební spoření je bezpečné

Článek

Stavební spoření vám dává možnost výhodně spořit. Vaše peníze přitom budou likvidní již po 6 letech, tj. využít je můžete už po uplynutí šestileté vázací doby.

Pro zajištění na stáří doporučuje Českomoravská stavební spořitelna využít tarif Variant a program Pravidelné spoření. Při 9letém spoření činí v tomto případě roční výnos z vkladů až 3,15 %, a to i bez započtení státní podpory. Státní podpora může dosáhnout až 2000 Kč za rok.

Stavební spoření je bezpečné

Na rozdíl od jiných finančních nástrojů na zajištění budoucnosti jsou vklady ve stavebních spořitelnách pojištěné. Navíc na rozdíl od bank stavební spořitelny investují pouze do bezrizikových finančních instrumentů, přitom většinu vkladů využívají na prvním místě na úvěry pro své klienty.

Přesvědčili jsme vás, že se stavební spoření jako zajištění na stáří vyplatí? Obraťte se na finanční poradce Českomoravské stavební spořitelny, společně s ním můžete sestavit reálný spořicí plán.

Výběr článků

Načítám