Hlavní obsah

Spojte lyžování s wellness! To je teprve správný relax!

Komerční článekCzechTourism

Prázdniny na horách nebo zimní dovolená spojená s lyžováním jsou čím dál oblíbenější. Stejně tak v zimě vzrůstá obliba odpočinkových a relaxačních pobytů v různých wellness centrech. Nejlepší je ovšem oba způsoby trávení volného času spojit, protože se velmi vhodně doplňují. Výsledkem bude ideální odpočinek!

Foto: CzechTourism

Spojte lyžování s wellness! To je teprve správný relax!

Článek

Kde jinde totiž po dni stráveném na sjezdovce nejlépe uvolnit svaly, odpočinout si od fyzické námahy a načerpat síly na další sportovní výkony než v bazénu nebo sauně. V poslední době vznikají v horských střediscích mnohá wellness centra, která nabízejí různé relaxační služby. Jak v případě horských středisek, tak i v případě wellness ovšem vyvstává otázka, jak najít zařízení, kde se o vás dobře postarají. Když už se přece vypravíte na hory, chcete si čas volna s celou rodinou nebo partou svých známých patřičně užít. Nechcete řešit problémy s neochotným personálem nebo s nekvalitními službami. Očekáváte příjemnou atmosféru, personál připravený plnit vaše přání, který „slyší“ na vaše připomínky a komentáře. Jak tedy vybrat takové lyžařské středisko nebo wellness, kde budete mít záruku, že budete opravdu spokojeni?

Foto: CzechTourism

Nejjistější cesta je hledat takové poskytovatele služeb, kteří se mohou prokázat značkou Q. Tu uděluje pod správou České centrály cestovního ruchu – CzechTourism Český systém kvality služeb organizacím působícím v cestovním ruchu. U poskytovatelů služeb, kteří se do systému zapojili a značku Q získali, si můžete být jisti, že se jedná o certifikovanou službu, na kterou je opravdu spolehnutí. Certifikovaných poskytovatelů služeb v cestovním ruchu je již přes osm set a další stále přibývají. Seznam těchto organizací naleznete na stránkách Českého systému kvality služeb www.sluzbyQ.cz.

Foto: CzechTourism

U certifikovaných poskytovatelů služeb se jistě setkáte s prozákaznickým přístupem. Vše bude tak, jak má být a personál se vám bude snažit všemožně vyjít vstříc. V zařízeních označených značkou Q se také nebudete muset bát o něco požádat, zeptat se nebo mít připomínku k práci personálu. Certifikovaní poskytovatelé služeb takovou zpětnou vazbu naopak vítají, protože jim umožňuje zlepšovat vlastní služby a lépe rozumět přáním svých zákazníků. Budou si vás tam prostě hýčkat a rozmazlovat, takže se vám odtamtud vůbec nebude chtít. A to je přece smyslem každé dovolené.

Jestliže si tedy chcete zimu na horách společně s rodinou nebo známými skutečně užít a vrátit se odpočatí a plní zážitků, vyplatí se vyhledávat ty poskytovatele služeb v cestovním ruchu, kteří se mohou prokázat značkou kvality Q.

Foto: CzechTourism

Tento článek je součástí značky „Q“. Tato značka kvality je udělována českým hotelům, penzionům, restauracím, informačním centrům a dalším organizacím působícím v cestovním ruchu. Ti, kteří již tuto prestižní značku získali, na sobě aktivně pracují a znamenají pro své klienty záruku certifikované kvality služeb. Kdo všechno značku získal, najdete na webu Služby Q. Značka je udělována v rámci Českého systému kvality služeb a organizace, které splní stanovené parametry, obdrží certifikát kvality a s ním právo užívat značku „Q“.

Výběr článků

Načítám