Hlavní obsah

Snížit své pravidelné rodinné výdaje na minimum nemusí být neřešitelný problém

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nikdo z nás nechce zejména v této době zbytečně utrácet peníze na povinném ručení nebo třeba energiích. Je třeba zvážit každý náklad zatěžující rodinný rozpočet pravidelnými platbami. Najít pak vhodné řešení nemusí být problém i díky levny.cz.

Foto: levny.cz

I na povinném ručení můžete ušetřit tisíce korun.

Článek

Výdaje na povinné ručení, energie či dokonce pojištění majetku nejsou v rodinném rozpočtu zrovna malou položkou. Proto je více než rozumné využít nezávazné online srovnávače, které vám pomohou ušetřit na pravidelných nákladech. Kupříkladu nezávazné srovnání povinného ručení, kdy během 2 minut zjistíte, kolik na této pojistce za auto ušetříte. Průměrná úspora činí 3 300 Kč díky tomu, že se jedná i o neveřejné nabídky, čímž jsou zajištěny nejlepší ceny na trhu. Stejně lákavé a úsporné řešení může být pak neveřejná nabídka plynu.

Neplaťte víc, než-li je nutné

Současná situace nahrává tomu, že se lidé budou snažit co nejvíce ušetřit i na těch nejnutnějších výdajích. Uživatelé mohou používat porovnávač levny.cz, který všechny své služby nabízí zcela zdarma. Porovnání cen povinného ručení je objektivní a nestranné. Pomůže vám v rychlém a bezpečném výběru nové pojišťovny, se kterou uzavřete výhodnější smlouvu k povinnému ručení v pohodlí domova. Nebo naopak zjistíte, že ceny pojištění, které platíte nyní jsou naopak ty nejlevnější a nic měnit nemusíte. Každý měsíc porovnávají desítky tisíc lidí z celé České republiky ceny povinného ručení pro svůj vůz a zjišťují, že výběrem jiné pojišťovny mohou ušetřit několik set, mnohdy však i několik tisíc korun.

Foto: levny.cz

Plyn v České republice přeplácí většina domácností.

Porovnání cen = jistota úspory

Konkurence na trhu s povinným ručením, energiemi i pojištěním majetku v Česku umožňuje každému z nás svobodně si vybrat společnost, se kterou uzavřeme co nejvýhodnější smlouvu. Prezentované srovnání cen nám ukazuje, kolik peněz můžeme ušetřit peněz v rodinném rozpočtu. Kromě toho, po procházení volným formulářem, jsou k dispozici nejdůležitější informace o podmínkách, za kterých můžete smlouvu podepsat. Chcete-li uzavřít smlouvu kupříkladu s vybranou energetickou společností na plyn, není potřeba opouštět pohodlí svého gauče. Vše vyřešíte přehledně na jednom místě.

Kombinací produktů na levny.cz ušetříte

Chcete-li si sjednat povinné ručení, díky porovnání cen můžete ušetřit nemalé peníze. Další slevu můžete získat za online sjednání smlouvy na plyn nebo třeba na pojištění majetku. Stačí si ověřit všechny možné slevy, které se díky online porovnávači levny.cz nabízejí.

Výběr článků

Načítám