Hlavní obsah

Školmánie s Disney zná své vítěze

Novinky, Tesco Stores ČR a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Děti ze základních a mateřských škol z celé České republiky soutěžily téměř dva měsíce o šestkrát sto tisíc korun v rámci programu s kartičkami Disney.

Školmánie s Disney

Článek

Děti ze základních a mateřských škol z celé České republiky soutěžily téměř dva měsíce o šestkrát sto tisíc korun v rámci programu s kartičkami Disney.

Ke konci dubna byla soutěžní část ukončena a společnost Tesco oznámila šestici škol, které se nyní mohou radovat z výhry. Peníze využijí na nákup nových školních pomůcek, potřebného vybavení nebo rekonstrukci prostor.

O finanční odměnu ve výši sto tisíc korun soupeřily školy ve dvou kategoriích. Základní škola Šafaříkova zvítězila v části o nejvyšší počet nasbíraných kuponů. Žáci společnými silami nasbírali neuvěřitelných 68 826 kuponů, na druhém a třetím místě se umístily školy z Rakovníka a pražských Strašnic. Ve druhé kategorii – sledující nejvyšší počet kuponů na jednoho žáka - vyhrála škola z Chrášťan, která si připsala 1495 kartiček, dále pak základní škola ze Slemena a Heřmanova.

Pinocchio

„Školmánie“ sice skončila, ale kartičky Disney budou mladým studentům nápomocny i nadále. Každá z kartiček totiž obsahuje sérii užitečných anglických frází, s jejichž pomocí si mohou žáci zdokonalovat své jazykové znalosti a rozšiřovat slovní zásobu.

Více informací naleznete na www.pohadkovetesco.cz

Výběr článků

Načítám