Hlavní obsah

Škola investování zdarma se opět otevírá

Novinky, Fio banka

Fio banka ve spolupráci s českou burzou RM-SYSTÉM připravila na „zimní semestr“ pravidelný cyklus vzdělávacích seminářů z oblasti kapitálového trhu. Vstup je zdarma a přihlásit se může každý.

Škola investování se otvírá

Článek

Stejně jako každý rok na podzim pořádá Fio banka i letos bezplatné investiční semináře pro širokou veřejnost. Škola investování bude probíhat od druhé poloviny září ve více než 50 městech po celé ČR.

Témata jsou určena úplným začátečníkům i zkušenějším investorům. Návštěvníci se dozví vše podstatné o akciích, burzách a investičních možnostech včetně online ukázky nákupu a prodeje akcií v aplikaci e-Broker.

Pro všechny, kdo se zajímají o obchodování s akciemi v zahraničí, je připraveno zcela nové téma s názvem Obchodování na zahraničních burzách, kde se účastníci dozví informace z historie i současnosti zahraničních burz, jaké akcie se obchodují v hlavních indexech nebo kolik stojí obchodování v cizině. Pro zkušenější investory je pak určeno téma efektivní krátkodobé obchodování v praxi, kde návštěvníci zjistí možnosti znásobení investic, způsoby spekulace na pokles cen akcií či principy obchodování s tzv. futures.

Do Školy investování je možné přihlásit se na webových stránkách Fio banky od pondělí 9. září 2013.

Přihlášení, ke kterému je třeba vyplnit pouze krátký online formulář, je zdarma, stejně jako účast na všech seminářích.

Výběr článků

Načítám