Hlavní obsah

Seznamte se. Mycí systémy od společnosti Kärcher

Novinky, Kärcher

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Kärcher je známa především jako výrobce vysokotlakých mycích zařízení. Proto vás možná překvapí, že Kärcher dokáže nabídnout i kompletní sortiment samoobslužných mycích boxů a mycích linek pro osobní a dodávkové automobily.

Foto: Kärcher

Mycí linka a samoobslužné mycí boxy Kärcher

Článek

Mycí linky Kärcher pro osobní vozidla

Výkon, spolehlivost a úspornost jsou synonymy pro mycí zařízení společnosti Kärcher, která v tomto směru vyvinula moderní a skvěle vyvážený systém komponentů s pozoruhodnou efektivitou a zároveň důrazem na hospodárnost a šetrnost vůči životnímu prostředí. Velkým benefitem také je, že tato systémová řešení mohou být zcela přizpůsobena požadavkům zákazníka i investora. A tato řešení si právě představíme.

 Kärcher samoobslužné mycí stanice a mycí boxy

Foto: Kärcher

Samoobslužné mycí boxy Kärcher

Ať se jedná o autosalon, čerpací stanici nebo mycí centrum, uživatelsky orientované samoobslužné mycí boxy jsou vysoce univerzální a dále přizpůsobitelné s ohledem jak na požadavky zákazníků, tak investorů. Systémy jsou modulární a mohou být rozšířeny až na osm mycích stání. Jednotlivá stání poskytují dostatečný prostor pro čištění motocyklů, automobilů i dodávkových vozidel. Zákazníci jsou schopni v těchto boxech sami použít vysokotlaké pistole a dávkovat mycí pěnu nebo vosk dle zvoleného mycího programu. Ovládací systém daného zařízení je jednoduchý a intuitivní, volba mycího programuje je řešena pomocí otočného přepínače přímo na stojanu. Ke komfortu přispívá také funkce zobrazení zůstatku mycího času.

Portálové mycí linky Kärcher 

Foto: Kärcher

Mycí linka Kärcher CWB 3 Klean!Star iQ

Portálové mycí linky pro osobní automobily Kärcher přesvědčí nejvyšší kvalitou a maximální efektivností. Zvláště mycí linka CWB 3 Klean!Star iQ, která díky jedinečným funkcím a designu nadchne i ty nejnáročnější zákazníky a vytvoří z mytí vozidla zážitek.

Foto: Kärcher

Unikátní náklon mycích kartáčů a speciální systém mytí kol mycí linky CWB 3 Klean!Star iQ

CWB 3 nabízí speciální funkce čištění, kdy jednotlivé segmenty kartáčů fungují nezávisle na sobě. Kartáče během mytí mění svůj sklon a dosahují tak skvělého výsledku mytí i u vozidel s členitým povrchem karoserie. O dokonalé čištění ráfků se stará systém K!Planet iQ a K!Wheel iQ. Po přesném nastavení výšky podle kola následuje důkladné mytí na principu elektrického zubního kartáčku. Více o mycí lince Kärcher CWB 3 Klean!Star iQ naleznete na Kärcher.cz a první mycí linku Kärcher CWB 3 Klean!Star iQ již můžete navštívit v Roudnici nad Labem.

Příslušenství - vybavení pro mycí linky Kärcher

Kromě samotného mycího systému je součástí nabídky společnosti Kärcher i vlastní příslušenství. Širokou nabídku speciálních mycích prostředků doplňují například výkonné samoobslužné vysavače. Dále je zde možnost rozšíření o zařízení na praní autokoberců, dofukování pneumatik, doplňování vody do ostřikovačů a v neposlední řadě o platební automaty s možností platby žetonem, v hotovosti nebo platební kartou.

Výběr článků

Načítám