Hlavní obsah

SAZKAmobil přináší novou generaci Šťastných tarifů a nejlevnější předplacená data

Novinky, Sazka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Největší virtuální mobilní operátor SAZKAmobil slaví 6 let na trhu. Ke svým narozeninám naděluje nejlevnější data a zbrusu nové tarify pro všechny do 500 korun a bez závazků.

Foto: Sazka

SAZKAmobil přináší novou generaci Šťastných tarifů a nejlevnější předplacená data

Článek

Šťastné tarify nové generace

Máte rádi své výdaje pod kontrolou? SAZKAmobil 17. 2. spouští novou generaci mobilních tarifů, ze které si určitě vybere každý. V nabídce je jak základní tarif s volnými minutami a SMS za 99,-Kč, tak třeba i tarif pro náročné s pořádnou porcí minut i dat za 499,-Kč.

SAZKAmobil totiž ví, že ne všichni využijí naplno neomezené služby, takže nemá cenu zbytečně přeplácet za služby, které někteří zákazníci nevyužijí. Své tarify si navíc můžete sestavit na míru a dle libosti dokupovat data i minuty. Nemusíte být mladý, student nebo senior, ceny platí pro všechny bez rozdílu a všechny tarify jsou bez závazku.

K SAZKAmobilu pohodlně a bez pokut

Přejít k SAZKAmobilu nikdy nebylo jednodušší. Od 1. dubna můžete díky novému zákonu odejít od ostatních operátorů na SAZKAmobil tarify bez pokut. Proces přenosu čísla bude navíc ještě rychlejší a jednodušší.

Extra porce dat 

Neomezujte se v surfování nebo připojením jen na Wi-fi. Jen u SAZKAmobilu si budete moct od 17. 3. 2020 pořídit nadupaný balíček 30 GB dat. Internet v mobilu tak můžete mít za nejnižší cenu, 1 GB vás vyjde na necelých 26,-Kč.

Více informací se dozvíte na zbrusu nových stránkách www.sazkamobil.cz.

Výběr článků

Načítám