Hlavní obsah

SAP na Invexu představí řešení pro malé až střední firmy

Novinky, SAP

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po pěti letech se vrací dodavatel podnikových systémů společnost SAP na veletrh Invex. SAP prezentuje svá řešení pro malé až střední firmy SAP All-In-One a SAP BusinessOne, jejichž předností je cenová dostupnost a krátká zaváděcí doba. Společnost SAP najdete na veletrhu, který letos na brněnském výstavišti začíná 24. října, ve stánku číslo 62 v pavilónu V.

Článek

Návštěvníkům stánku SAP budou k dispozici zástupci i partneři společnosti. Připraveny jsou odborné přednášky, prezentace i možnost osobních konzultací. Odborníci poskytnou informace o nových trendech v oblasti projektového řízení zásob, TPV, změnového řízení, Just in Time dodávek, řízení profitability projektu, a řady dalších. Zároveň navrhnou adekvátní podnikové řešení právě pro Vaši firmu.

Podnikové informační systémy SAP jsou individuální a flexibilní, proto jsou vhodné a cenově dostupné i pro střední a menší podniky. Během návštěvy stánku SAP Vám budou představeny produkty SAP pro menší až střední firmy SAP All-In-One, SAP Business One a také novinka SAP Baseline Package. Jedná se o řešení finančního řízení a logistiky formou hotového balíčku, jehož cena nedosahuje ani 40 % standardního projektu a doba realizace se pohybuje v rozmezí 2 až 3 měsíců. 

V případě, že Vám během veletrhu nevyjde čas k návštěvě stánku SAP, domluvte si schůzku se zástupcem SAP na zákaznické lince 841 198 198.

Výběr článků

Načítám