Hlavní obsah

Rychlejší profesionální úklid oken a hladkých ploch

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Profesionální bateriový vysavač na okna Kärcher WVP 10 usnadní profesionálům úklid. Rychle si poradí se špínou i šmouhami na hladkém povrchu.

Foto: Kärcher

Profesionální vysavač na okna Kärcher WVP 10 si snadno poradí s nečistotami i šmouhami

Článek

Profesionální úklid potřebuje profesionální pomocníky. Bateriový vysavač na okna Professional Kärcher WVP 10 svým vysokým výkonem usnadní práci. Lehce si poradí se špínou na hladkém povrchu. Plochy zůstanou bez kapek a šmouh.

Foto: Kärcher

Akustěrka WVP10

Profesionálové v úklidových firmách musí denně zvládat velkou zátěž v podobě zdlouhavého úklidu. Například v rozsáhlých hotelových komplexech je nepřeberné množství oken a hladkých ploch, jako jsou zrcadla, sprchové kouty či dlaždičky v koupelnách, které musí být neustále čisté. Také v prodejnách, zejména v oblasti potravinářství jsou výlohy či regály, které je nutné udržovat neustále čisté. Prezentace výrobků je důležitá a špína by nebyla dobrou vizitkou. Je to tedy nekonečný uklízecí příběh. Existuje však pomocník, který dokáže úklid maximálně zefektivnit a urychlit.

Je jím profesionální vysavač na okna Professional Kärcher WVP 10, který se díky rychlootáčkovému motoru vyznačuje vyšším sacím výkonem. Inovativní způsob odsávání značně urychluje a zjednodušuje celý mycí proces, takže díky perfektnímu odsávání jsou plochy v minutě čisté, suché a zářivě lesklé. Při úklidu nezáleží na tom, zda je přístroj užíván vertikálně, horizontálně nebo vzhůru nohama. Spolehlivě funguje při úklidu všemi směry. Díky manuálně nastavitelnému dorazu až ke krajům, dosáhnete s okenním vysavačem WVP 10 vždy dokonalých výsledků.

Foto: Kärcher

Profesionální vysavač na okna

Profesionální vysavač na okna je navíc velice lehký a příjemný do ruky. Neunavíte se ani při dlouhodobém používání. Praktická a snadno vyměnitelná lithium-iontová baterie umožňuje na jedno nabití až 35 minut nepřetržité práce. Navíc díky ukazateli na rukojeti přístroje víte vždy přesně, kolik času ještě zbývá. Tak si můžete snadno a rychle rozvrhnout úklidové práce a zefektivnit tím celý proces mytí. Optimální čištění doplňuje i koncentrát čisticího prostředku, nástřiková láhev se stírací násadou a návlekem z mikrovlákna.

S profesionálním okenním vysavačem Kärcher WVP 10 už nikde kapat špinavá voda nebude, a i vaše ruce zůstanou čisté. Není potřeba žádné další leštění, protože díky Kärcher WVP 10 budou hladké povrchy vyčištěny beze šmouh během chvilky a bez větší námahy.

Profesionální okenní vysavače Kärcher WVP 10 zefektivní a zrychlí mytí oken a čištění velkých prosklených či hladkých ploch na maximum.

Více informací naleznete na www.karcher.cz.

Výběr článků

Načítám