Hlavní obsah

Rozjeďte svou kariéru na plné obrátky

Máte duši obchodníka, milujete výzvy, jste komunikativní a sníte o superkariéře? Tak nepropásněte svoji životní šanci! Právě nyní hledáme nové kolegy, kteří se stanou nedílnou součástí našeho úspěšného týmu.

Hypermedia a.s.

Článek

Jsme společnost HyperMedia, a. s., přední provozovatel portálů a specialista na online reklamu na českém trhu. Jelikož rozšiřujeme naše prostory i služby, rozšiřujeme i řady našich zaměstnanců. Jste stvořeni pro obchod, ale nechcete pracovat ve stresujícím prostředí call centra? Tak přijďte k nám a ukažte, co umíte!

U nás je to jiné! Našim zaměstnancům nabízíme stabilní zázemí a jistotu silné společnosti HyperMedia, a. s, bohaté možnosti kariérního i osobního růstu, skvělé platové podmínky s řadou nadstandardních benefitů šitých na míru i přátelské prostředí a pohodovou atmosféru. Péče o vlastní tým je pro nás prioritou. O naše zaměstnance se skutečně staráme, podporujeme je v rozvoji a fandíme jejich nápadům a vizím.

Zkrátka chceme, aby práce přinášela nejen stanovené cíle, ale i radost. Všichni pracujeme s nadšením a vášní a věříme, že na výsledcích je to znát.

Už si nemusíte vybírat mezi prací, která vás bude bavit a naplňovat, a úspěšnou kariérou – u nás najdete obojí!

Výběr článků

Načítám