Hlavní obsah

Rodinný dům UNO za 1,89 mil. vč. DPH a základové desky

Novinky, CANABA

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Letos udělila anketa TOP Dům titul rodinnému domu UNO pro mimořádně dostupný dům. Nyní je možné si tento dům pořídit ve dvou architektonických provedeních. A stěhovat se můžete již za 12 týdnů.

Dům UNO II.

Článek

Díky unikátní moderní technologii lze rodinný dům UNO objednat na klíč hned ve dvou provedeních za stejně nízkou cenu 1,89 mil. Kč vč. DPH  včetně základové desky. Klasická varianta UNO I využívá sedlové střechy o sklonu 40 °, kdežto moderní alternativa UNO II je upravena o speciální konstrukci střechy se sklonem 14 °. Podlahová plocha obou variant je bezmála 100 m² (zastavěná plocha 55 m²). Shodná základní dispozice 4+1 umožňuje řadu variantních řešení (integraci sprchového koutu do přízemí, záměnu hobby za spíž, instalaci krbového komína atd). Vnější vzhled je možné upravit palubkami nebo kamenem.

Varianta UNO I disponuje půdním prostorem, kdežto UNO II nabízí větší prostor díky plnohodnotné výšce místností v patře. CANABA garantuje dodání domu UNO na klíč za pouhých 12 týdnů. Stejně jako všechny ostatní domy CANABA je i UNO nízkoenergetický projekt – uspoříte tak nejen čas a peníze při stavbě, ale i náklady na provoz domu.

Objednejte si návštěvu vzorového domu na telefonním čísle 844 02 02 02 a prohlédněte si rodinný dům UNO na vlastní oči.

Dům UNO I.

Dům UNO I.

Dům UNO I.

Výběr článků

Načítám