Hlavní obsah

Revoluce ve veřejné dopravě. Cestování po Praze a Středočeském kraji nikdy nebylo jednodušší

Novinky, Operátor ICT, a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový dopravní systém PID Lítačka přináší cestujícím v Praze a Středočeském kraji dosud nevídané možnosti. Dlouhodobý kupón si odteď můžete nahrát nejen na Lítačku, ale i na In Kartu ČD či bankovní kartu, vše navíc zařídíte online z pohodlí domova.

Foto: Operátor ICT, a.s.

Kupón PID si můžete nahrát nejen na Lítačku, ale i na In Kartu ČD či bankovní kartu.

Článek

Stačí se zaregistrovat na e-shopu pid.litacka.cz, vybrat si s pomocí kalkulátoru vhodný kupón pro vaše jízdy, zvolit preferovanou kartu a můžete začít jezdit po Praze a Středočeském kraji. Cestujete často vlakem? Pak stačí vybrat jako nosič jízdného právě In Kartu ČD a cestovat ve vlaku, metru či tramvaji jen s ní.

Preferujete platební kartu? Žádný problém. Svůj dlouhodobý kupón můžete nově nahrát na bankovní kartu Visa nebo Mastercard. Kupóny už navíc není nutné validovat ve validátorech ve stanicích metra, aktivují se automaticky do 60 minut po zaplacení.

Jedna karta vám otevírá nové možnosti cestování!

Foto: Operátor ICT, a.s.

S PID Lítačkou teď můžete jezdit až na hranice regionů

Využíváte hromadnou dopravu spíše nárazově? Právě pro vás je připravena nová mobilní aplikace PID Lítačka, která vyhledá nejrychlejší spojení a umožní zakoupit nejlevnější jízdenku s platností až 3 dny přímo v mobilu prostřednictvím bankovní karty. Takto zakoupená jízdenka navíc platí oproti dosavadním SMS jízdenkám v celé oblasti Pražské integrované dopravy, včetně vlakových spojů.

Foto: Operátor ICT, a.s.

Lítejte svobodně po Praze a Středočeském kraji

Výběr článků

Načítám