Hlavní obsah

Rekonstruujte i vy s Půjčkou ProBydlení

Trápí vás, z čeho zaplatit rekonstrukci bytu? Hoďte starosti za hlavu a pusťte se do toho s Půjčkou ProBydlení od Wüstenrotu. Nyní za sníženou úrokovou sazbu.

Rekonstruujte i vy s Půjčkou ProBydlení

Článek

Právě teď můžete získat Půjčku ProBydlení za úrokovou sazbu sníženou o 0,5 % p. a. Když si ji uzavřete v PÚ tarifu OF, nebudete platit žádné poplatky - ani za uzavření smlouvy a poskytnutí úvěru, ani za správu úvěru.

Vysoký úvěr bez zajištění

Bez jakéhokoliv zajištění vám Wüstenrot jako jednotlivci půjčí od 50 000 do 500 000, manželům až 700 000 korun. Bez zajištění nemovitostí vám poskytne úvěr až 1 milion korun.

Sami si zvolíte měsíční splátku

Hlavní výhodou Půjčky ProBydlení je možnost volby doby splatnosti a od ní se odvíjející výše měsíční splátky. V rychlejší variantě lze zvolit dobu splácení 6 nebo 10 let, u pomalejší máte na výběr mezi 14, 18 a 22 lety.

Žádné zbytečné zdržování

Finanční poradce vám vybere nejvhodnější variantu Půjčky ProBydlení. Díky elektronickému zpracování se už do 24 hodin dozvíte, zda vaše žádost o úvěr byla schválena. Úvěrové prostředky vám Wüstenrot vyplatí předem zálohově. Úvěr si můžete sjednat i telefonicky na bezplatné lince 800 22 55 55.

Podrobnosti o Půjčce ProBydlení a úvěrovou kalkulačku najdete na www.wustenrot.cz.

Výběr článků

Načítám