Hlavní obsah

Rady a tipy jak výhodně nakoupit přes internet. Soutěž o zajímavé ceny!

Novinky, Zásilkový obchod Orion

Nakupování na internetu zaznamenalo obrovský rozvoj a odborníci předpovídají další růst. Nejenže na internetu naleznete podstatně větší sortiment zboží než v kamenných prodejnách, ale ještě ušetříte čas i peníze! Poradíme Vám, jak výhodně nakoupit.

Článek

Snadnější je také porovnávání cen, jen si vezměte kolik času strávíte včetně přejezdů, případného parkování a dalších nezbytností při pokusu srovnat ceny stejného zboží ve třech prodejnách v rámci jednoho města? A pak ještě musíte zpět do nejlevnější prodejny, kde zboží nakoupíte. Na internetu je to otázkou pár málo minut a máte jasno. A tím se dostáváme k další podstatné výhodě, úspora času, klid a soukromí! Nemusíte se ani zvednout ze židle a přesto uděláte nákup svého vysněného výrobku.

Výběr správného obchodu

Jak poznáte internetový obchod, kde je nákup bez rizika? Když už se dostanete na stránku e-shopu, kde je výrobek, který odpovídá Vaší představě, zjistěte si o internetovém obchodu ještě před objednáním zboží co nejvíce dostupných informací.

Nejprve zkontrolujte kontaktní údaje e-shopu. Každý internetový obchod musí mít ze zákona na svých stránkách základní údaje o provozovateli, tedy údaje o obchodním jménu provozovatele, IČO a sídlu firmy. Pokud tyto údaje na stránkách nenajdete, raději se nákupu vyhněte.

Když už víme s kým máme tu čest, zaměřme se na cenu výrobku. Je tato cena konečná? Obsahuje i DPH? A kolik nás bude stát doprava, balné a další poplatky? Důvěryhodný obchod tyto údaje uvádí přímo u výrobku a to jasně a zřetelně. Samozřejmostí dobrých internetových obchodů je také nabídka různých platebních možností, výběr různých druhů dopravy včetně uvedení ceny za tuto dopravu a informace o dalších poplatcích, například za balné. Některé obchody nabízí i bezplatný odběr zboží ve své prodejně, případně ve výdejním místě.

Zásilkový obchod Orion Posledním kritériem, na které je dobré se zaměřit jsou parametry jako je doba záruky na výrobek (službu) a způsob řešení reklamací (i s tím je třeba počítat). Povinností každého e-shopu je také informovat klienta o právech odstoupení od smlouvy dle zákona (vrátit zboží je možné do 14 dnů od převzetí zboží a to bez udání důvodu). V neposlední řadě musí být na stránkách informace pro klienta o způsobu získání souhlasu se zpracováním osobních údajů podle platného zákona.

Závěr

Nakupování na internetu není v dnešní době nijak neobvyklé a při základní obezřetnosti Vám může ušetřit nejen peníze, ale i tolik ceněný čas. Ve spolupráci s jedním z významných internetových obchodů z Litomyšle ZÁSILKOVÝM OBCHODEM ORION jsme pro Vás připravili soutěž o hodnotné ceny. Každý, kdo zodpoví níže uvedené otázky do formuláře na této adrese a odešle vyplněný soutěžní lístek se zúčastní slosování o tyto ceny:

Soutěžní otázky:

1) Zkusili jste si už někdy objednat nějaké zboží po internetu?

a. ANO

b. NE

2) Jaká byla Vaše zkušenost?

a. NEGATIVNÍ

b. SPÍŠE NEGATIVNÍ

c. DOBRÁ

d. SPÍŠE POZITIVNÍ

e. POZITIVNÍ

3) Jakým sortiment naleznete v Zásilkovém obchodě Orion? (nápověda na www.zasilkovyobchod.cz )

a. Šrouby a hřebíky

b. Domácí potřeby, elektroniku, hobby potřeby, textil a hračky

c. Hardware a software

4) Má Zásilkový obchod Orion vlastní prodejnu? (nápověda na www.zasilkovyobchod.cz )

a. ANO

b. NE

Losování se zúčastníte tím, že vyplníte odpovědi na tyto anketní otázky do formuláře na této adrese . Podrobná pravidla soutěže naleznete rovněž na této adrese. Soutěžit můžete do 19.10.2008 do 23:59 hodin. Slosování proběhne 24.10.2008 a jména výherců budou vyhlášena na této internetové adrese: www,zasilkovyobchod.cz/darky

Výběr článků

Načítám