Hlavní obsah

Půjčka v této době? Přednost by měla dostat pojištěná. Tip kde ji najdete a vyřídíte online.

Novinky, Ammado Půjčka

V období nejistoty se mohou spotřebitelé dostat do situace, kdy začnou zvažovat čerpání půjčky. Nejde jen o problém podnikatele. Do úzkých se může dostat každý z nás. Pokud již přemýšlíte o půjčce, sáhněte raději po pojištěné. Podrží vám záda, když to budete nejvíce potřebovat.

Foto: Shutterstock.com

Úvodní obrázek

Článek

Současnost nám ukazuje, že do ohrožení se mohou dostat i profese, které se vyznačovaly stabilitou. Pokud zvažujete půjčku, mělo by být pro vás prioritou pojištění pro případ ztráty zaměstnání, pracovní neschopnosti následkem úrazu nebo nemoci. Samozřejmě, že kromě těchto aktuálně hrozících nebezpečí, se dá půjčka pojistit i na mnohem závažnější situace jako trvalá invalidita a podobně.

Přísná pravidla bank jsou nastavena tak, aby banka podstupovala co nejmenší riziko, a tak jejich vytvořené požadavky nemusí být zvládnutelné pro všechny. Jako jediné řešení se pak stává nebankovní půjčka. Těch je na našem trhu několik, ale jen pár z nich poskytují k půjčce i pojištění. Pokud už jste v situaci, kdy nebankovní půjčka je pro vás jediným řešením, vaši pozornost by měla dostat právě tato hrstka společností.

O pojištěnou půjčku do výše 100.000 Kč si můžete požádat prostřednictvím portálu Ammado Půjčka. Velkou výhodou je okamžité zpracování žádosti a vyplacení prostředků ihned po schválení. Půjčku s pojištěním získáte v těchto balíčcích:

Balíček A (cena 10% ze splátky): Pojištění smrti když nedojde k úrazu, pojištění smrti způsobené úrazem, pojištění invalidity třetího stupně, která byla následkem úrazu nebo nemoci, pojištění pracovní neschopnosti z důvodu nemoci a úrazu.

Balíček B (cena 10% ze splátky): Pojištění smrti když nedojde k úrazu, pojištění smrti způsobené úrazem, pojištění invalidity třetího stupně, která byla následkem úrazu nebo nemoci, pojištění pracovní neschopnosti z důvodu nemoci a úrazu, pojištění ztráty zaměstnání, pojištění závažných chorob.

Balíček C (cena 10% ze splátky): pojištění smrti způsobené úrazem, pojištění invalidity třetího stupně, která byla následkem úrazu.

Pokud si o půjčku požádáte, obratem vás bude kontaktovat příslušný pracovník věřitele, který s vámi probere podmínky. Celý proces rychlosti schválení půjčky po tomto úkonu záleží už jen na žadateli. Analýza, která se bude finálně  zabývat schválením, je prakticky okamžitá a následně bude půjčka ihned vyplacena na bankovní účet.

Samozřejmostí by měla být půjčka online, která myslí na zadní dvířka. Půjčka Ammado nabízí kromě již zmíněného pojištění i bonus bezplatného odkladu tří splátek. Žádat mohou klienti, kteří se dostanou do neschopnosti splácet, a to v případě práce neschopnosti, ztrátou zaměstnání, neodkladných výdajích na pohřeb člena rodiny, živelné pohromy, nebo v případě neuhrazení mzdy zaměstnavatelem.

Výběr článků

Načítám