Hlavní obsah

Půjčit si na rozvoj podnikání je nyní mnohem snadnější

Komerční článek

Využijte výhodnějších podmínek při získání podnikatelského úvěru! Equa bank nově nabízí firemní úvěry se zárukou Evropského investičního fondu. Získat finanční prostředky je v rámci programu COSME díky krytí Evropské komise mnohem snadnější.

Půjčit si na rozvoj podnikání je nyní mnohem snadnější!

Článek

Na mikropodniky a malé i střední firmy čeká v Equa bank celkem 1,8 mld. korun. Tyto peníze je možné si prostřednictvím firemních úvěrů vypůjčit díky finančnímu krytí Evropské komise na základě nižších požadavků na zajištění.

„Smlouva mezi Equa bank s Evropským investičním fondem usnadňuje podnikatelům získat finanční prostředky na provozní a investiční potřeby. Jedná se o skutečně mimořádnou šanci pro mikropodniky a malé i střední firmy, které přemýšlí o firemním úvěru,“ říká Vojtěch Záškodný, ředitel firemního bankovnictví Equa bank.

Snazší získání úvěru se vztahuje na částku vyšší než jeden milion korun, horní hranice přitom stanovena není. Maximální výše záruky je určována podle splatnosti úvěru a podle oboru podnikání. Minimální splatnost úvěru je 12 měsíců.

Více informací na www.equabank.cz.

Výběr článků

Načítám