Hlavní obsah

Proměny kuchyní pro radost z bydlení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když měníme kuchyni, měníme skutečné srdce domova. Atmosféra nové kuchyně, ale i její dokonalé přizpůsobení našim potřebám ovlivní jak celkový pocit z našeho bytu, tak naše každodenní naladění.

Barevný akcent dodá interiéru kouzelnou energii. A nemusí to být drahé kouzlo. Kuchyně na obrázku stála přes svůj složitý tvar 49 835 Kč.

Článek

Kuchyní se u nás běžný člověk zabývá jednou za dvacet let. Za takovou dobu se naprosto změní technologie, materiály, výrobní možnosti i nároky na uživatelský komfort. Proto je dobré, nechat si kuchyň navrhnout od odborníků, kteří se tomu věnují s plným nasazením a domyslí za nás všechny designové i ergonomické souvislosti.

Kuchyně opravdu snové

Příklady výborně vyřešených a krásně působících kuchyní najdeme například v populárním pořadu TV Prima Jak se staví sen. Designéři tohoto pořadu již léta spolupracují s odborníky z kuchyňských studií Oresi.

Nebát se barevných akcentů

Lidé, kteří získají kuchyň díky zmíněné televizní show, nemohou ovlivnit její podobu. Obvykle na konci pořadu doslova pláčou štěstím nad krásou jejich nového bydlení. A přitom mezi slzami přiznají, že něco takového by si sami ani netroufli vymyslet. Často se to týká působivých barevných akcentů, které modernímu bydlení dodají živost a energii, jak vidíme i na našem titulním obrázku kuchyně  pro rodinu z Prahy. Členové rodiny byli půvabem  té místnosti tak zasaženi, že v ní dokonce přestali kouřit.

Sladění s prostorem

Každý prostor má své specifické kouzlo, ale někdy ho uvidí jen zkušené oči. Odborníci z Oresi navrhli mladým manželům, kteří postupně rekonstruují venkovské stavení, aby jako pojítko mezi atraktivně moderním bílým lesklým povrchem kuchyně a starobyle působícími stěnami bývalé maštale použili dvířka s výraznou dřevěnou kresbou.

Kombinace dvou modelových řad značky Livanza přinesla majitelům nejen harmonický pocit, ale také německou kvalitu.

Někdy se zdá, že místa je tak málo, že vlastně nemá cenu starou kuchyň měnit, protože místo těch několika skříněk stejně nic hezkého nevznikne. Pro moderního „single“ tátu vytvořili v Oresi kuchyň překvapivě ještě menší, než byla ta původní. Ale díky péči odborníků je ta nová účelnější a je nepochybně ozdobou garsonky.

Kombinace dvou modelových řad značky Livanza přinesla majitelům nejen harmonický pocit, ale také německou kvalitu.

A naopak, když je místa dost, je dobré pojmout kuchyň jako dominantu, od které se odvíjejí všechny další vizuální prvky interiéru.

Kombinace dvou modelových řad značky Livanza přinesla majitelům nejen harmonický pocit, ale také německou kvalitu.

Oresi rozšířilo nedávno svou nabídku a dnes nabízí kuchyně tří značek: Dolti jsou kuchyně ekonomické třídy, Livanza kuchyně třídy střední a Bauformat reprezentují v portfoliu Oresi prémiový segment. Pro všechny platí zavedená filozofie značky Oresi: Nabízet prověřenou kvalitu v atraktivním designu za nejnižší možnou cenu. Proto je teď Oresi doslova šampión v každé třídě kuchyní.

Výběr článků

Načítám