Hlavní obsah

Projekt, který vám změní život. I tak lze nazvat Umění sebekoučinku Mariana Jelínka

Komerční článekPeak Level Academy

Žijeme ve světě neustále rostoucích nároků na výkon. Stresuje vás to? Nebo prostě chcete dosáhnout špičkové úrovně, být v něčem co nejlepší? Seznamte se s Uměním sebekoučinku – programem pro osobní a profesní rozvoj lidí všech věkových kategorií.

Marian Jelínek jako spoluzakladatel Peak Level Academy

Článek

Marian Jelínek je renomovaným koučem, autorem několika bestsellerů. Má za sebou dlouholetou spolupráci s mnoha špičkovými osobnostmi z prostředí profesionálního sportu i byznysu. Nyní se v unikátním online video programu stává průvodcem na cestě za sebepoznáním, za lepšími výkony, nebo mezilidskými vztahy. Jak název napovídá, je Umění sebekoučinku o rozvoji sebe sama, o tom, že každý z nás může být sám sobě koučem. Marian zde shrnuje své know how a poznatky, díky kterým se každý může naučit, například jak si zvýšit sebevědomí, přestat se bát neúspěchu nebo dosahovat cílů.

„Když došlo na samotnou tvorbu Umění sebekoučinku, shodli jsme se se spolupracovníky, že jsme poněkud ambicióznější v tom, co chceme udělat. Že nechceme vytvořit běžný kurz.“ říká Marian Jelínek. A tak spolu s tvorbou kurzu došlo ke vzniku Peak Level Academy  – unikátního projektu, který Marian Jelínek založil společně s kanoistou a umělcem Tomášem Rakem a všestranně nadaným Markem Kopeckým, kterého můžete znát např. i z kapely Wanastovi vjecy.

Peak Level Academy - nová online vzdělávací platforma

Chcete dosáhnout TOP úrovně? Inspirujte se od nejlepších!

Cílem a vizí je přinést lidem jedno místo, kam si budou chodit pro TOP kvalitní obsah od špiček z jednotlivých oborů. „Když už jsme do toho šli, tak pořádně a rozhodli jsme se, že vyprodukujeme, pokud možno, ten nejkvalitnější obsah po všech stránkách,“ říkají zakladatelé. První osobností Peak Level Academy se stal logicky právě Marian. S tvorbou jeho programu si autoři opravdu vyhráli. Nejen obsahem a délkou přes 3 hodiny je program unikátní. Zpracování je skutečně jiné než u běžných online kurzů. „Powerpointové slajdy, záplavu odrážek nebo nekvalitní zvuk, jak asi všichni známe za poslední dva „covidové“ roky z online meetingů, od nás nečekejte,“ směje se Tomáš Rak a dodává: „Spíše než jako ke kurzu přistupujeme k našim programům jako k natáčení dokumentárních pořadů. Jezdíme obhlížet vhodné lokace na natáčení, zajišťujeme nenápadné kulisy, aby vše ve výsledku působilo přirozeně a nerušivě. Mluvené slovo doplňujeme doprovodnými záběry a ilustracemi. Celý proces je samozřejmě produkčně časově i finančně mnohem náročnější, než kdybychom vytvořili běžný online kurz, ale jsme přesvědčeni, že to stojí za to!“

Po Umění sebekoučinku připravuje Peak Level Academy programy dalších osobností. Zakladatelé nám prozradili, že do konce roku se můžeme těšit tentokráte na umělecké téma a osobnost vskutku světového formátu. Pro úplnost dodáme, že o Umění sebekoučinku se více můžete dozvědět na www.umenisebekoucinku.cz.

Výběr článků

Načítám