Hlavní obsah

Profi Credit nabízí nové půjčky pro podnikatele a živnostníky

Novinky, PROFI CREDIT

Jedna z největších úvěrových společností v Česku rozšiřuje své produkty. Pod hlavičkou ProFi půjčky chce PROFI CREDIT oslovit kromě zaměstnanců také živnostníky. Nabízí jim úvěr od 30 000 do 150 000 korun, s bonusem až 19 000 za dobré splácení.

PROFI CREDIT nabízí nové půjčky pro podnikatele a živnostníky

Článek

Provozujete kadeřnický salon nebo autoservis a banka vám odmítla dát úvěr? Zkuste se obrátit na nebankovní úvěrovou společnost. Nové podnikatelské půjčky nabízí například PROFI CREDIT.

Provozujete kadeřnický salon nebo autoservis a banka vám odmítla dát úvěr? Zkuste se obrátit na nebankovní úvěrovou společnost. Nové podnikatelské půjčky nabízí například PROFI CREDIT. „Chceme vyjít vstříc všem podnikatelům, kteří neuspějí u bank. ProFi půjčku u nás získají rychle a jednoduše. Peníze jim půjčíme na základě hrubého obratu, nikoliv zisku a bez zástavy nemovitosti,“ říká marketingová ředitelka PROFI CREDIT Dana Hakavcová.

Provozujete kadeřnický salon nebo autoservis a banka vám odmítla dát úvěr? Zkuste se obrátit na nebankovní úvěrovou společnost. Nové podnikatelské půjčky nabízí například PROFI CREDIT. „Chceme vyjít vstříc všem podnikatelům, kteří neuspějí u bank. ProFi půjčku u nás získají rychle a jednoduše. Peníze jim půjčíme na základě hrubého obratu, nikoliv zisku a bez zástavy nemovitosti,“ říká marketingová ředitelka PROFI CREDIT Dana Hakavcová. Podnikatelé jistě ocení možnost předčasného splacení půjčky a její rychlé vyřízení. Peníze můžou mít na účtu do 24 hodin od schválení úvěru. Úrok ProFi půjčky je navíc daňově uznatelný. Na výběr mají podnikatelé a drobní živnostníci tři typy půjček, které jsou vytvořené na míru jejich firmě či podnikání.

Provozujete kadeřnický salon nebo autoservis a banka vám odmítla dát úvěr? Zkuste se obrátit na nebankovní úvěrovou společnost. Nové podnikatelské půjčky nabízí například PROFI CREDIT. „Chceme vyjít vstříc všem podnikatelům, kteří neuspějí u bank. ProFi půjčku u nás získají rychle a jednoduše. Peníze jim půjčíme na základě hrubého obratu, nikoliv zisku a bez zástavy nemovitosti,“ říká marketingová ředitelka PROFI CREDIT Dana Hakavcová. Podnikatelé jistě ocení možnost předčasného splacení půjčky a její rychlé vyřízení. Peníze můžou mít na účtu do 24 hodin od schválení úvěru. Úrok ProFi půjčky je navíc daňově uznatelný. Na výběr mají podnikatelé a drobní živnostníci tři typy půjček, které jsou vytvořené na míru jejich firmě či podnikání. ProFi MINI je úvěr ve výši 30 000 korun na 12 měsíců.

Provozujete kadeřnický salon nebo autoservis a banka vám odmítla dát úvěr? Zkuste se obrátit na nebankovní úvěrovou společnost. Nové podnikatelské půjčky nabízí například PROFI CREDIT. „Chceme vyjít vstříc všem podnikatelům, kteří neuspějí u bank. ProFi půjčku u nás získají rychle a jednoduše. Peníze jim půjčíme na základě hrubého obratu, nikoliv zisku a bez zástavy nemovitosti,“ říká marketingová ředitelka PROFI CREDIT Dana Hakavcová. Podnikatelé jistě ocení možnost předčasného splacení půjčky a její rychlé vyřízení. Peníze můžou mít na účtu do 24 hodin od schválení úvěru. Úrok ProFi půjčky je navíc daňově uznatelný. Na výběr mají podnikatelé a drobní živnostníci tři typy půjček, které jsou vytvořené na míru jejich firmě či podnikání. ProFi MINI je úvěr ve výši 30 000 korun na 12 měsíců. ProFi MINI+ nabízí půjčku 40 000 korun na 18 měsíců nebo 50 000 korun na 2 roky.

Provozujete kadeřnický salon nebo autoservis a banka vám odmítla dát úvěr? Zkuste se obrátit na nebankovní úvěrovou společnost. Nové podnikatelské půjčky nabízí například PROFI CREDIT. „Chceme vyjít vstříc všem podnikatelům, kteří neuspějí u bank. ProFi půjčku u nás získají rychle a jednoduše. Peníze jim půjčíme na základě hrubého obratu, nikoliv zisku a bez zástavy nemovitosti,“ říká marketingová ředitelka PROFI CREDIT Dana Hakavcová. Podnikatelé jistě ocení možnost předčasného splacení půjčky a její rychlé vyřízení. Peníze můžou mít na účtu do 24 hodin od schválení úvěru. Úrok ProFi půjčky je navíc daňově uznatelný. Na výběr mají podnikatelé a drobní živnostníci tři typy půjček, které jsou vytvořené na míru jejich firmě či podnikání. ProFi MINI je úvěr ve výši 30 000 korun na 12 měsíců. ProFi MINI+ nabízí půjčku 40 000 korun na 18 měsíců nebo 50 000 korun na 2 roky. ProFi BONUS nabízí úvěr od 30 000 do 150 000 korun se splatností 12 - 24 měsíců a bonusem za dobré splácení až 19 000 korun.

Více informací na www.provasepodnikani.cz.

Výběr článků

Načítám