Hlavní obsah

Proč musíte letos na dovolenou do Chorvatska?

Novinky, DCT - DIGITALNE KULTURNE TRANSFORMACIJE D.O.O.

Loňskou letní sezónu jako kdybychom přeskočili, a tak do té letošní vstupujeme s dvakrát více entuziasmu než obvykle. Přinášíme vám několik návrhů, kam se můžete vypravit letos na dovolenou, přičemž jsme se zaměřili na jižní část Jadranu, a pro všechny naše čitatele máme také speciální nabídku!

HVAR [PLACESHOTEL]

Článek

A nejslunečnější je – ostrov Hvar! Hvar je světovou destinací již léta, a pokud jste dosud nebyli na tomto ostrově na jihu Chorvatska, nevíte, o co jste přišli! Tento překrásný ostrov jako by byl z říše fantazie – levandulová pole, zpomalený rytmus života místních lidí, průzračné moře a pláže, hezká městečka a skvělá hotelová nabídka.

Foto: Valamar Riviera d.d.

HVAR [PLACESHOTEL]

HVAR [PLACESHOTEL] by Valamar je nový je lifestyle hotel, který vás nadchne svými koncepty, uvolněnou atmosférou a beach chick zařízením, které láká k relaxaci. Hotel stojí u pláže blízko Starého Gradu a je určen všem, kteří touží po odpočinku s dobrou hudbou, pestrými koktejly a nechtějí být ničím rušeni. Oběd, večeře – vše je flexibilní na tomto slunném ostrově – na vás je jen, abyste si rezervovali svůj pobyt a přijeli.

Foto: Valamar Riviera d.d.

HVAR [PLACESHOTEL]

Foto: Valamar Riviera d.d.

Hvar, Chorvatsko

Makarska – kde hory milují moře

Na úpatí pohoří Biokovo leží překrásná Makarska – město přímo na pobřeží, s písečnými plážemi, vřelou dalmatskou pohostinností a bohatou nabídkou pro příjemný pobyt. Ochutnejte nejlepší domácí speciality, zažijte místní tradici a užijte si svou aktivní nebo odpočinkovou dovolenou, pro kterou vám doporučujeme Valamar Meteor Hotel 4*. Tento hotel stojí přímo na pláži a nabízí spoustu vybavení zvláště pro rodiny. Vnitřní a venkovní bazény, dětské bazény, wellness, animátoři a herny, bohatá gastro nabídka – a to vše jen pár minut chůze od centra Makarské.

Foto: Valamar Riviera d.d.

Valamar Meteor Hotel 4*

Foto: Valamar Riviera d.d.

Valamar Meteor Hotel 4*

Foto: Valamar Riviera d.d.

Valamar Meteor Hotel 4*

A ještě jižněji do…

Dubrovníku. Perly Mediteránu. Město opásané hradbami, s bohatou kulturou a historií je asi nejkrásnějším městem na Jadranu. Pokud hledáte romantický útěk ve dvou v luxusním hotelu se špičkovými službami, gastro nabídkou a ostatním vybavením, nabízíme vám v Dubrovníku nejlepší výběr hotelů pro tuto příležitost! Dnes doporučujeme Valamar Argosy Hotel 4* a ještě než vám řekneme proč právě tento hotel, ukážeme vám výhled ze snídaňové terasy.

Foto: Valamar Riviera d.d.

Dubrovnik, Chorvatsko

A teď můžeme pokračovat. Valamar Argosy Hotel stojí na poloostrově Babin kuk a je vzdálený deset minut jízdy od starobylého jádra a hradeb Dubrovníku. Hotel je stvořený pro opalování, relaxaci u bazénu a romantické večeře. Obklopuje jej mořská modř, má své atrium se středomořskou zahradou a pod ním se nachází pláž Cava, která je j na seznamu nejhezčích pláží světa.

Teď, když jsme vám pověděli příběh o dovolené v Chorvatsku na jižním Jadranu, přinášíme šťastné zprávy, že s promo kódem CROATIA15 získáváte slevu na všechny hotely z tohoto článku, jakož i na četné jiné společnosti Valamar – jinak nejprestižnější turistické společnosti v Chorvatsku. Odhalte, co všechno pro vás připravili, a utečte k moři do bezpečného Chorvatska.

Výběr článků

Načítám