Hlavní obsah

Přivést souseda se vyplatí

Komerční článekEurope Easy Energy a.s.

Společnost Europe Easy Energy přichází do nového roku 2013 s novými, výhodnými nabídkami pro své zákazníky. Mezi ně patří i nabídka „Přiveď souseda“. Přiveďte k nám svého souseda, kamaráda, známého a získejte finanční odměnu ve výši 300,-Kč, které dostanete při závěrečném ročním vyúčtování.

Europe Easy Energy a.s.

Článek

Něco málo o Europe Easy Energy

Tato relativně mladá společnost, působící na českém trhu teprve od roku 2011, se zabývá prodejem elektřiny a zemního plynu. Za tak krátkou dobu si již vytvořila pevnou pozici mezi alternativními dodavateli energií a nabízí atraktivní alternativu dominantním obchodníkům.  Je také jednou z mála energetických společností na českém trhu, která je zcela bez zahraničního kapitálu a co je nejdůležitější, nabízí více než konkurenceschopnou cenu napříč všemi produkty, které jsou na trhu.

Europe Easy Energy Vám nabízí jiný přístup. Přístup na osvědčeném principu „náš zákazník, náš pán“. Váží si každého zákazníka a za Vaše peníze Vám nabízí odpovídající službu. Službu, jejímž cílem bude hospodárné zacházení s elektřinou a plynem, aktivní možnost sledování spotřeby a zároveň individuální přístup k zákazníkovi.

Proč 3E?

Elektřina je zboží, které má konstantní kvalitu. Konkurenční firmy nemohou soutěžit v kvalitě zboží, ale mohou soutěžit s cenou a kvalitou služeb. U 3E se vždy dovoláte odpovědnému zaměstnanci, který Vám odpoví na všechny Vaše otázky a provede Vás celou změnou dodavatele elektřiny a zemního plynu. Mezi další výhody patří vlídný přístup, správa vlastního účtu na zákaznickém portálu, elektronické vyúčtování a aktivní věrnostní program.

Změnu dodavatele vyřídíte z pohodlí domova a navíc můžete ušetřit až 25%.

Přechod k Europe Easy Energy je velmi jednoduchý. Nemusíte nikam chodit, smlouvu uzavřete on-line, kdykoliv z pohodlí Vašeho domova. Potřebné formality spojené se změnou dodavatele elektrické energie a zemního plynu vyřídí za Vás zcela ZDARMA.

Další neméně zajímavou skutečností jsou výsledky srovnávacích cenových tabulek, podle nichž je Europe Easy Energy v současnosti až o 25% levnější v porovnání z konkurencí.

Více informací na Europe Easy Energy.

Výběr článků

Načítám