Hlavní obsah

Připravte se. Vaše IT poletí o třídu výš

Komerční článekVodafone Czech Republic a.s.

Chcete mít přístup ke svému e-mailu, dokumentům, kontaktům či kalendáři odkudkoliv? Pak je právě pro vás ideální Kancelář online od Vodafonu!

Vodafone Czech Republic a.s.

Článek

S Kanceláří online získáte za výhodný měsíční paušál služby jako v business třídě. Kombinuje totiž mobilní i pevné připojení k internetu se vždy aktuálním softwarem Microsoft Office 365.

Microsoft Office 365 je cloudové řešení, díky kterému nemusíte nakupovat a instalovat drahý software. V praxi to znamená, že aplikace provozuje společnost Microsoft ve svém datovém centru a uživatelé ve firmách k nim přistupují z prohlížeče a využívají je jako službu.

I menší firma, která přejde na tuto novou formu využívání softwaru, může konkurovat v produktivitě velkým organizacím a zároveň se nemusí bát o ztrátu svých dat. Obavy nemusí mít uživatelé ani z virů nebo nevyžádané pošty, protože i proti tomu budou díky službě chráněni nejaktuálnějšími bezpečnostními řešeními.

Microsoft Office 365 si můžete pořídit samostatně, nebo za zvýhodněnou cenu v kombinaci s mobilním a pevným připojením k internetu.

Výběr článků

Načítám