Hlavní obsah

Příprava na Vánoce v klidu a bez stresu? Ano, jde to

Novinky, Kaufland ČR

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Příprava na Vánoce se dá zvládnout s klidem, v naprosté pohodě a za minimální čas. Zdá se vám to neuvěřitelné? Máme pro vás tip! Vydejte se pro dárky i pro jednotlivé produkty svátečního menu tam, kde máte vše na jednom místě.

Foto: Kaufland ČR

Vánoce v Kauflandu

Článek

V Kauflandu najdete široký výběr napříč celým sortimentem. Začněte s vánočními dekoracemi, které vykouzlí správnou atmosféru. Nakupte vánoční ozdoby, adventní věnec i vánoční hvězdu. Ta nesmí stejně jako stromeček chybět. Někdo má raději ten nesmrtelný, tedy umělý, který najdete přímo v prodejně. Milovníci vůně čerstvého jehličí si strom pořídí před Kauflandem.

Tipy na dárky

Na dárky se nejvíc těší děti. Když jim Ježíšek přinese kuchyňku a vláček ze dřeva, autodráhu nebo oblečení značky Hip & Hopps, uvidíte jejich rozzářené oči. Kaufland ukrývá i plno nápaditých dárků pro další členy rodiny. Novopečené rodiče potěší oblečení pro miminko z bio bavlny značky Kuniboo. Maminku a tatínka zahřeje měkký kašmírový svetr. Babičku nadchne sada tlakových hrnců. V nabídce nebude chybět gramofon se sadou vinylových desek, které nadchnou nejednoho hudebního nadšence.

Foto: Kaufland ČR

V Kauflandu najdete vše na jednom místě

Jak na vánoční menu

V Kauflandu najdete všechno. Od vánočních sladkostí, skvělých vín až po celého kapra. Kdo chce vyzkoušet jinou rybu například tuňáka nebo lososa, a přesto nechce o kapra přijít, vystačí si s kapří půlkou. Také můžete koupit už hotový bramborový sálat. Jednokilové balení zasytí celou rodinu a vy si ušetříte spoustu času.

Kdykoli dostanete chuť na maso, v Kauflandu máte jistotu, že nakoupíte 100% kvalitu. Jako jediný obchodní řetězec v ČR má vlastní masozávod. Během vánočních příprav si můžete vybrat ze široké nabídky hovězích steaků a nebude chybět ani Vinná klobása dle receptury z roku 1955.

Foto: Kaufland ČR

Vinná klobása dle receptury z roku 1955 v přírodním skopovém střívku

Jen to nejlepší z různých koutů světa

Hýčkejte sebe i své blízké a dopřejte svým chuťovým pohárkům potěšení lahůdkami v podobě uzenin, sýrů a dezertů ze Španělska, Francie, Belgie či Itálie. V Kauflandu najdete exkluzivní produkty pod značkou EXQUISIT. Ty jsou ideální volbou pro skutečné fajnšmekry a můžete je pořídit v týdenních nabídkách až do Vánoc.

Je libo krevety, nebo zmrzlinu s příchutí pečených jablek? Stačí si vybrat. A potom je tu prvotřídní šunka. Vyzkoušejte legendu Jamón Serrano. Tento světoznámý pršut se vyrábí v horských oblastech a zraje minimálně 12 měsíců.

Foto: Kaufland ČR

Cena 6,5kilové šunky je 1 222 Kč. Součástí balení je i nůž a stojánek

Oslaďte si předvánoční čas švýcarskou čokoládou

Zkraťte si čekání na Vánoce adventním kalendářem a užijte si 24 dní s lahodnou švýcarskou čokoládou a malým překvapením. V adventním kalendáři Lindt najdete kromě sladkého potěšení i dvě poukázky na nákup v prodejnách Kaufland v minimální hodnotě 100 korun. Každý desátý obsahuje vyšší hodnotu poukázek. Když se na vás usměje štěstí, můžete objevit až 2x 2 000 korun. Držíme palce!

Foto: Kaufland ČR

V Kauflandu najdete exkluzivní produkty pod značkou EXQUISIT

Výběr článků

Načítám