Hlavní obsah

Prima láká diváky na seriál Přístav nebo na kutila Láďu Hrušku

Novinky, FTV Prima

Novinkami podzimního programu Primy budou seriál Přístav, kutilský pořad Ládi Hrušky nebo doku-reality z venkovského fotbalového prostředí Ano, trenére! Na obrazovky se vrátí i pořady Zdeňka Pohlreicha a nebude chybět ani druhá řada seriálu Vinaři.

Kamarádi Marek (Martin Dejdar) a Roman (Filip Blažek) si v seriálu Přístav otevřou hospodu v chatové osadě.

Článek

Přístav a Vinaři

Největší podzimní novinkou bude humorný seriál Přístav. Ten vypráví příběh hlavního hrdiny Marka Skály (Martin Dejdar), který s kamarádem Romanem (Filip Blažek) zprovozní opuštěnou hospodu v chatové osadě Zátoka. Dočkají se i fanoušci kultovního komediálního seriálu Vinaři, který se v nové řadě přesune do severočeského Strdína a na scénu se tak vedle vinařů dostávají i pivaři. V září odstartuje také pátá řada show Česko Slovensko má talent. Do porotcovského křesla tentokrát zasednou Jaro Slávik, Lucie Bílá, Jakub Prachař a nově i čtvrtá porotkyně - slovenská herečka Diana Mórová.

FTV Prima

FTV Prima

FTV Prima

Láďa Hruška poradí se vším

Senzací pro všechny kutily, chovatele, pěstitele a jiné nadšence bude nový hobby magazín Ládi Hrušky, který by měl navázat na oblíbený Receptář prima nápadů. Příznivci fotbalu se pak mohou těšit na originální reality show Ano, trenére! V té trenér František Straka navštíví několik vesnických fotbalových klubů a pokusí se v nich zlepšit úroveň.

FTV Prima

Cesty domů se uzavřou

V podzimní sezóně uzavřou svůj příběh dva oblíbené seriály televize Prima. Ke svému konci dospějí osudy hrdinů rodinné ságy Cesty domů III, závěrečnou řadu čeká i seriál Všechny moje lásky. Na obrazovky se už pošesté vrátí Zdeněk Pohlreich, ve čtvrtek večer v premiérové řadě pořadu Ano, šéfe!, v neděli pak v kulinářské show Teď vaří šéf!. Nových dílů se diváci dočkají v případě oblíbené talkhow Show Jana Krause nebo investigativního pořadu Očima Josefa Klímy.

FTV Prima

Výběr článků

Načítám