Hlavní obsah

Představujeme společnost GREE Czech & Slovak

Novinky, Gree

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Největší světový producent klimatizační a tepelné techniky GREE Electric Appliances Inc. expanduje a součástí tohoto kroku je zahájení oficiální distribuce produktů značky GREE v České a Slovenské republice. Ačkoli je společnost doma v čínském Zhuhai, její zastoupení dnes najdeme už ve více než 160 zemích celého světa.

Foto: Gree

Budova společnosti GREE Electric Appliances Inc. v čínském Zhuhai

Článek

Nejsilnější pozici má společnost GREE, lídr na trhu klimatizační techniky, na domácím, tedy čínském trhu, ale v některých částech světa trh v segmentu rezidenční klimatizace zcela ovládá. Ze zemí, které jsou nám nejblíže, tomu tak je například v Maďarsku.

Oficiální vstup na český a slovenský trh chápeme jako událost roku 2020

„Naším cílem je nabídnout zákazníkům příznivou cenu a výbornou kvalitu, samozřejmě včetně vysoké servisně-technické podpory,“ uvedl u příležitosti vstupu společnosti GREE na tuzemský trh Lukáš Kubíček, obchodní ředitel GREE Czech & Slovak.

„Naší expanzi samozřejmě předcházela pečlivá analýza českého trhu. S respektem vnímáme silné konkurenční prostředí, které zde panuje, nicméně máme rádi velké výzvy. Věřím tedy, že díky dobrému jménu značky, profesionálnímu přístupu k partnerům a zákazníkům dosáhneme odpovídajícího podílu na trhu klimatizační techniky, který bude srovnatelný s jinými vyspělými zeměmi,“ přibližuje záměry firmy Kubíček.

Foto: Gree

Profesionální přístup k zákazníkům i obchodním partnerům je základem.

GREE Electric Appliances Inc. na trhu

Značka GREE si svoji pozici vybudovala především díky technologicky vyspělým výrobkům, které staví na technicky pokročilé konstrukci a kvalitních komponentech, čímž si udržují vysokou míru spolehlivosti.

V celkovém měřítku patří GREE Electric Appliances Inc. s ročním obratem přesahujícím 30 miliard dolarů a globálním ročním objemem výroby představujícím zhruba 60 milionů produktů mezi světovou špičku.

Do výrobního portfolia náleží nejen rezidenční klimatizace pro rodinné domy, byty nebo kanceláře, ale také komerční systémy pro velké kancelářské a průmyslové objekty či tepelná čerpadla a velkokapacitní GMV s plynulou regulací výkonu pro komerční budovy.

Portfolio výrobků doplňují čističky vzduchu, místní klimatizátory, domácí spotřebiče a zařízení pro speciální aplikace.

Výzkum a vývoj výrobků značky GREE

GREE staví úspěch také na vlastním výzkumu a vývoji, který čítá tisíce vývojářů, konstruktérů a aplikačních inženýrů, což umožňuje výrobky neustále zdokonalovat, aby se technologicky držely mezi špičkou a zároveň splňovaly nejpřísnější požadavky na ekologický provoz.

Samozřejmostí je také maximální využití ekologických chladiv s nízkým potenciálem globálního oteplování (GWP), ale také chladiv na bázi plynů běžných v přírodě.

Foto: Gree

Designové klimatizace U-Crown

Výběr článků

Načítám