Hlavní obsah

Pracujte rok jinak – s nadšením pro neziskovku, ale za byznysový plat

Novinky, Vodafone Czech Republic a.s.

Odborníci z byznysu mají příležitost, opustit zajeté koleje a dát své kariéře nový náboj a směr. Prostřednictvím grantového programu Rok jinak Nadace Vodafone mohou jeden rok pracovat pro neziskovku a přitom brát mzdu, na kterou jsou zvyklí.

Zaměstnejte svou mysl na Rok jinak

Článek

Šanci dát své práci jiný smysl dostává každoročně až sedm uchazečů o grant. Těšit se mohou na zaměstnání v neziskové organizaci podle svého gusta. Nemusí se přitom bát, jak zaplatí nájem nebo hypotéku, Nadace Vodafone jim bude celý rok vyplácet stávající mzdu.

Smyslem programu Rok jinak je propojování komerční sféry s neziskovým sektorem, konkrétně předávání znalostí tak, aby spolupráce byla prospěšná pro obě strany. Motivovaný odborník ze světa byznysu poskytuje cenné know-how a zkušenosti neziskovce, která by si jej bez grantu nemohla dovolit. Grantista Roku jinak zase získává nový pohled na svůj obor, zajímavou práci a nové možnosti osobního rozvoje.

Přihlášku podávejte do 20. září 2013. Formulář, kontakt i inspirující příběhy úspěšných uchazečů naleznete na webu www.rokjinak.cz.

Výběr článků

Načítám