Hlavní obsah

Práce finančního poradce je čím dál více oceňována

Komerční článekČSOB Pojišťovna

Již dávno neplatí pořekadlo „Vyhodíš ho dveřmi, vleze ti do domu oknem“. Většina Čechů mění pohled na finanční a pojišťovací služby a práce finančního poradce tím získává na váze.

Článek

Práce finančního poradce je o pomoci druhým lidem. Poradce, v zastoupení pojišťovny, pomáhá klientům překonat životní situace, které by sami finančně nezvládli. Poradce radí lidem, jak nejlépe rozložit své finance, aby byla vytvářena dostatečná finanční rezerva v situacích ztráty příjmu nebo při odchodu ze zaměstnání do důchodu.

Jak vypadá práce finančního poradce?

Práce pojišťovacího poradce je na živnostenský list, což přináší řadu výhod. Poradce nemá prakticky limitovánu výši příjmu, a jeho příjmy tak v řadě případů dosahují výší několik desítek tisíc korun měsíčně. Poradce se neřídí žádnou pracovní dobou a je pouze na něm samotném, kolik času své práci věnuje.

Poradce se setkává s lidmi, konzultuje s nimi jejich přání a potřeby a přináší řešení.

ČSOB Pojišťovna má pro nové poradce připraven startovací program. V něm nabízí jednak finanční podporu v počátku podnikání a jednak profesionální kariérní a vzdělávací systém. Zároveň jsou pro nové poradce připraveny další benefity, jako je podpora při budování vlastní kanceláře, slevy na pojistné a finanční produkty a řada dalších výhod.

Přesvědčte se sami, že práce finančního poradce se dnes vyplatí a buďte za vodou: http://www.budzavodou.cz

Výběr článků

Načítám