Hlavní obsah

Pořiďte si svého domácího lékaře!

Nemůžete spát? Trpíte stresem a depresí? Nemáte energii? Chcete se sami uzdravovat? Pomůže vám AVS přístroj. Unikátní metodu, kterou používají samouživatelé, lékaři i celebrity, si můžete také zdarma vyzkoušet.

Ilustrační foto

Článek

„Nebyla jsem schopná normálně usnout, tak jsem si pořídila AVS přístroj. Účinek přišel okamžitě při prvním použití,“ prozradila Pavlína Králová z Kroměříže. Vědci zjistili, že světlo a zvuk dokáží díky určité frekvenci mozek zklidnit i vybudit. Drkotání kol vlaku, tedy pomalá frekvence, Vás uspí a naopak světla na diskotékách vybudí energii. Na podobném principu funguje také psychowalkman, odborně AVS přístroj, na jehož vývoji se podílela i NASA a dva nositelé Nobelových cen.

Nejlepší AVS přístroj na světě – Laxman - používá George Clooney: „Líbí se mi, že s ním relaxuji rychleji než na pláži.“

AVS přístroj si uživatelé pořizují nejčastěji k rychlému odstranění únavy, stresu, nespavosti, depresí a na kvalitní relaxaci. Na ovládání si zvolíte program, např. „Rychlé odstranění stresu“, nasadíte si sluchátka a „světelné“ brýle a stisknete start. Fascinující světla, zvuky a hudba přemění vysíláním frekvence vaše biorytmy do jiného stavu – procitnete odpočatí a klidní. AVS přístroj dnes používá také řada českých celebrit a autentické zkušenosti uživatelů si můžete přečíst zde: www.psychowalkman.cz.

Nejlepší AVS přístroj na světě – Laxman - používá George Clooney: „Líbí se mi, že s ním relaxuji rychleji než na pláži.“

Výběr článků

Načítám