Hlavní obsah

Pojištění vozu s úrazovým připojištěním na 1 milion korun zdarma

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Právě teď nabízí Wüstenrot levnější povinné ručení, tři varianty havarijního pojištění, tři výše spoluúčasti a k tomu úrazové připojištění na 1 milion korun zdarma. Pojištění si můžete sjednat snadno a rychle po telefonu nebo přes internet.

Pojištění ProAuto přijde vhod

Článek

U Wüstenrotu si své auto pojistíte rychle a jednoduše. Můžete zavolat zdarma 800 22 55 55 a uzavřít si pojištění po telefonu; stejně pohodlně si je sjednáte přes internet na www.wustenrot24.cz.

U povinného ručení vám Wüstenrot nabízí atraktivní pojistné závislé na věku, bydlišti a zkušenostech za volantem. Bonus za jízdu bez nehod činí až 60 %. Např. mimopražský řidič zaplatí za Škodu Octavii 1,9 TDI s výkonem 77 kW při uplatnění maximálního bonusu jen 1620 korun.

U Wüstenrotu podstatně ušetříte i na havarijním pojištění, protože si podle rozsahu krytí rizik můžete zvolit levnější variantu – např. pojištění Praktik, které kryje všechna rizika kromě odcizení vozidla.

Vždy budete mít zdarma asistenční služby. Uzavřete-li si povinné ručení a havarijní pojištění současně, získáte 5% slevu na havarijním pojištění. Při sjednání pojištění do konce června 2012 získáte zdarma i úrazové pojištění na celkovou částku 1 000 000 Kč, a to podle zvolené varianty havarijního pojištění buď na celou dobu, nebo na první rok pojištění.

800 22 55 55

Výběr článků

Načítám