Hlavní obsah

PneuExpert.cz - vždy levněji než v pneuservisu!

Novinky, http://http://www.pneuexpert.cz/

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud vás ještě počasí nepřesvědčilo zda přezout na letní pneu, my vás přesvědčíme. Nabízíme extra nízké ceny pneumatik a litých kol a navíc dodání do 2 dnů!

Článek

Držíme 60 000 pneu skladem a doručení zajišťujeme vlastní dopravou na čas. Proto všem zákazníkům nabízíme jedinečnou službu Dodání pneu do 2 dnů nebo sleva 200 Kč! Každá objednávka je telefonicky potvrzena naším operátorem a od této chvíle garantujeme dodání v dvoudenním limitu. Navíc nabízíme dopravu ZDARMA.

Díky přímému napojení na výrobce a velkoobchody nabízíme vždy levnější pneu než v kamenných pneuservisech. Pneu na Škodu Superb naleznete u nás již od 2090 Kč s DPH, na Škodu Fabia pak už za 899  Kč s DPH. Více můžete nalézt v naší akční nabídce. Nabízíme i řadu výhod jako dopravu zakoupeného zboží po celé ČR zdarma či možnost si jej ihned nechat namontovat v síti partnerských pneuservisů po celé ČR.

PneuExpert.cz také přichází na český trh s unikátní aplikací nazvanou Konfigurátor kol, která umožňuje každému návštěvníkovi vybrat hliníková kola přesně pro svůj vůz. "Pouze velmi malé procento zákazníků se orientuje ve všech technických parametrech litých kol", říká Michal Dlouhý, manager projektu. "Náš konfigurátor umí sám vybrat správná kola a zobrazit je přímo na voze. Automaticky nabídne i vhodné pneumatiky, které vám pak na kolo zdarma namontujeme, vyvážíme a komplet přivezeme na jakoukoliv adresu"

PneuExpert.cz je součástí internetové nákupní galerie Internet Mall, která je v současné době největším prodejcem na českém internetu a sdružuje pod sebou síť specializovaných obchodů. Kromě samotného prodeje nabízejí tyto obchody svým zákazníkům i kompetentní odborné poradenství a široký repertoár doplňkových služeb.

Výběr článků

Načítám