Hlavní obsah

Pět skvělých tipů, jak si oživit domov

Novinky, Homelove group s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Moderní interiéry vypadají všechny velmi podobně. Pokud jste věnovali spoustu času a úsilí zařizování domova podle svých představ, byla by škoda nevtisknout mu osobitý nádech a punc jedinečnosti, kterým se odlišíte od katalogových interiérů.

Krásný domov s doplňky Homelove

Článek

Pro takovou změnu nemusíte přestavovat celý byt - stačí pouze nahradit běžně používaný kus nábytku vhodným solitérním kouskem, který podtrhne vaši osobnost a dodá místnosti kouzlo, kterým vybočíte z řady. Exkluzivní orientální a vintage nábytek, kterým dotvoříte kouzlo moderního domova, nabízí Homelove.cz.

Místo spousty doplňků zkuste jeden originální

Malé dekorace rozeseté po bytě mají často velmi silný citový význam pro jejich majitele, ale jejich estetická hodnota se mu zdaleka nevyrovná. Ne, neříkáme abyste své oblíbené poklady vyhodili, jen je lepší soustředit je na jedno místo a udělat si svou vitrínu plnou vzpomínek. Byt se najednou bude zdát více svěží a jedna neobvyklá dekorace v něm krásně vynikne. Například stříbrná lastura z kovu v dřevěném rámu.

Lastura

Oživte prázdné místo neobvyklou dekorací

Designéři vám řeknou, že celkový dojem z prostoru tvoří detaily. Nejsou to megalomanské kusy lesklého nábytku, ale vkusně vybrané dekorativní prvky, díky kterým cítíte, že v domě žijí lidé. Někdy chodíte kolem prázdného místa a marně vymýšlíte, co mu ještě chybí. Místo vázy s květinami můžete zkusit sochu Buddhy, která dodá vašemu bydlení klid.

Lastura

Udělejte ze svých knih výstavu

Milovníci literatury chtěj mít své nejcennější skvosty neustále na očích. Pozornost návštěv zaručeně přitáhne modře patinovaná masivní knihovna z jilmu, do které se vejdou všechny vaše oblíbené knihy. Uzamykatelná skříňka a dva šuplíky se dají využít například k uložení vaší DVD kolekce.

Lastura

Schovejte své cennosti do truhly

Svůj domov můžete velmi originálně ozvláštnit dřevěnou truhlou s vyřezávanými symboly. Díky jejím rozměrům do ní můžete umístit i rozměrnější poklady. Musíte ale dávat pozor, protože takto výrazný kus nábytku jistě vzbudí zvědavost vašich návštěv. Truhlu lze proto uzamknout visacím zámkem a vy tak příští rok nebudete muset řešit, kam před dětmi schováte vánoční dárky.

Lastura

Nadchněte své hosty hned po příchodu

Předsíň je první místo vašeho domova, které vaši hosté spatří. Ručně vyrobený dřevěný stůl ve francouzském stylu ozvláštní vstup do vašeho domu a nenechá návštěvníky na pochybách o vašem dobrém vkusu. Vyřezávané dřevo a patinovaná úprava se přitom hodí skoro do všech místností a zaručeně přitáhne pozornost jak v obývacím pokoji, tak třeba v ložnici.

Lastura

Výběr článků

Načítám