Hlavní obsah

Pečlivě vybrané zánovní vozy pro vás. Vždycky fér

Novinky, EF Mobility

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ojetý vůz z bazaru je sázka do loterie. Když to vyjde, budete si bezstarostně jezdit, když ne, čekají vás nečekané servisní náklady. Nespoléhejte na štěstí a zajděte raději k prodejci, který své vozy dokonale zná, včetně jejich servisní historie.

Foto: EF Mobility

Už žádné skryté vady! Vyvarujte se jich se značkovým programem.

Článek

Značkové programy ojetých vozů jsou stále populárnější. Mnoho kupujících zjistilo, že lepší než výběr z tisíců více či méně ojetých aut ze všech koutů světa, je vsadit na jistotu značkového programu. Koncesionář, který vůz prodal jako nový a následně se několik let staral o jeho servis a údržbu, totiž ví naprosto přesně, co vám prodává. Bez váhání vám tak může nabídnout minimálně roční záruku. Kromě toho můžete očekávat i férové obchodní jednání a širokou nabídku služeb včetně pojištění nebo financování.

Foto: EF Mobility

Vozy z programu Peugeot Vyzkoušené vozy jsou zárukou kvality

Jedním z nejdéle fungujících programů na našem trhu je Peugeot Vyzkoušené vozy, který v říjnu oslavil 10 let své existence. Už od svého počátku se řídí nejpřísnějšími kvalitativními standardy od precizní technické prohlídky každého vozu, přes vyhrazenou prodejní plochu příslušné velikosti a kvality, až po specializovaný tým vyškolených prodejců a mechaniků. Za 10 let si tak program Peugeot Vyzkoušené vozy vydobyl renomé a důvěru zákazníků. Chcete se stát majitelem atraktivního zánovního SUV Peugeot 3008 nebo 5008? Pak je Peugeot Vyzkoušené vozy jasnou volbou!

Foto: EF Mobility

Každé z nabízených vozů projde podrobnou technickou prohlídkou

O rok mladší je program koncernové značky, Citroën Select. Nabídka kvalitních, pečlivě servisovaných vozů přilákala jen v letošním roce přes 700 klientů. Velký zájem je například o Citroën C5 Aircross, či C3 Aircross.

Také další sesterská značka koncernu PSA, luxusní DS, se vydala cestou značkového programu ojetých vozů. Před dvěma lety se tak zrodil program DS Certified. A náš tip? Impozantní DS 7 nebo stylový DS 3.

A konečně čtvrtá značka, kterou má PSA pod svými křídly, Opel, spustila nedávno svůj program Opel Vyzkoušené vozy. Zde slaví úspěch zejména ikonická Astra či Grandland.

Foto: EF Mobility

Široká nabídka a férové jednání: to jsou výhody značkových programů

Nemusíte však procházet všechny programy a vyhledávat nejlepší nabídky. Od prosince najdete vše, co potřebujete znát, na jediném místě. Navštivte webový portál autosphere.cz, kde na vás čekají pěkně pohromadě ty nejlepší obchodní příležitosti. Stránky autosphere.cz sdružují nejen všechny zmíněné značkové programy, ale i vozy dalších automobilových značek. K dispozici máte široký výběr pečlivě servisovaných zánovních vozů, z nichž každý představuje jistotu vaší bezstarostné jízdy.

Foto: EF Mobility

Se spolehlivým vozem se nemusíte obávat dlouhých cest

Výběr článků

Načítám