Hlavní obsah

Otevřeno pro ženy už 2300 dnů nonstop

Novinky, Obchodni-dům.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každé z nás se alespoň jednou stalo, že v ten nejméně vhodný okamžik měli v obchodě zavřeno - ve tři hodiny ráno, před Vánoci, o víkendu... každé ženě vyhovuje něco jiného a zdaleka ne všechny milujeme nedělní odpoledne v přecpaném hypermarketu.

Foto: Zdeněk Šmýd

Úroda vína bude letos prý dobrá.

Článek

A co teprve naši manželé a partneři, jejich odpor k nákupním aktivitám je dostatečně znám. Zákazník chce nakupovat tehdy, když má čas a chuť - to by měl mít na paměti každý schopný obchodník.

Bohužel obchodů, které v tomto směru vycházejí vstříc svým zákaznicím a zákazníkům, je jako šafránu. Jsou sice takové, které říkají, že mají otevřeno stále, ale nejspíš jen jediný obchod má otevřeno 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, 365 dní v roce a takto už více jak šest let za sebou, bez jediné výjimky a bez jediné přestávky - Obchodní-dům.cz. Samozřejmě nejen pro ženy, ale úplně pro každého, a kromě toho - mají otevřeno v každém městě a každé vesnici!

Obchodní-dům.cz se specializuje na domácí spotřebiče a elektroniku. Petr Šebek, obchodní ředitel, nám to vysvětlil: "Jsme přesvědčeni, že zákazník dá přednost raději nákupu u odborníka, který má široký výběr, nabízí řadu doplňkových služeb a díky kontaktům na výrobce dokáže nabídnout výborné ceny. Sedmdesát tisíc spokojených zákazníků si právě proto náš Obchodní-dům.cz oblíbilo."

Mají nejspokojenější zákazníky

Chloubou Obchodního-domu.cz je bezesporu výsledek nezávislého průzkumu organizovaného v loňském roce agenturou GFK. Podle něj je Obchodní-dům.cz nejlepší internetový obchod v oboru domácích spotřebičů a elektroniky z pohledu zákaznické spokojenosti a druhý nejlepší internetový obchod celkově.

Kromě toho, že má Obchodní-dům.cz ze všech internetových prodejců domácích spotřebičů největší tradici (prodává už od roku 1998 a za svou historii prodal více než 260 000 výrobků), drží na celý sortiment nabízeného zboží trvale nízké ceny. Zboží se prodává s výraznou slevou oproti doporučeným maloobchodním cenám a mimo tyto již poměrně vysoké slevy (až 20 %) na běžný sortiment je k dispozici stálá nabídka akčních modelů, kde jsou slevy ještě vyšší a dosahují běžně až k hranici 50 %. To znamená úsporu několika tisícikorun na jednom nákupu!

Bez stresu a bez tlačenic

Nejlepší je, že nakoupené zboží Obchodní-dům.cz doveze vlastní dopravou(!) až do vašeho bytu, zdarma a na rozdíl od většiny prodejců v kteroukoli denní hodinu, kterou si určíte - i večer. Výhodou je, že zboží vybalíte spolu s řidičem; máte tak jistotu, že jste dostali skutečně to, co jste si objednali a že je vše v pořádku.

Objednávku může kdokoli uskutečnit i naživo - telefonicky na bezplatné telefonní lince 800 150 005, kde každému zákazníkovi také rádi poradí.

Obchodní-dům.cz je podle zkušeností stálých zákazníků víc než jen běžným obchodním domem. Nákup lze uskutečnit bez obav, protože zde stoprocentně platí známé "stačí si jen přát". O vše ostatní se na adrese www,Obchodni-dum.cz postarají k vaší spokojenosti.

Výběr článků

Načítám