Hlavní obsah

Obklad do kuchyně se promění během chvilky a majitelé budou nadšeni z výsledku!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Obklad se snadno instaluje přes původní obklady. Není nutný žádný stavební zásah. Na počátku je kuchyň s běžným obkladem, který již má svá nejlepší léta za sebou. Radost z vaření a pobytu v kuchyni se vytrácí. Jak se to dá řešit?

Obklad se snadno instaluje přes původní obklady. Není nutný žádný stavební zásah.

Článek

Jednou z možností je rozhodnout se pro novou kompletní kuchyň, kterou si uzpůsobíte k obrazu svému. Co když je však finanční zátěž tak vysoká, že se majiteli do tohoto kroku investovat nechce? Vždyť přece kuchyň jako taková slouží dobře a i uspořádání vyhovuje. Není to vlastně zbytečné zbavovat se přímo celé linky?

 Proč jsme vlastně pocitově s kuchyní nespokojení?

Při vaření je v zorném poli člověka především kuchyňský obklad, který je z celé kuchyně, hned po pracovní desce, nejvíce udržován v čistotě. Pokud však zašlé spáry a staromódní vzhled obkladu nečiní kuchaři pastvu pro oči, kdo by chtěl trávit čas v jeho blízkosti. Ostatně vliv barev a prostředí na psychiku člověka byl několikrát potvrzen vědeckými studiemi.

Jak to tedy změnit?

Na trhu se nedávno objevil úplně nový typ obkladu Graftazit ®, který z kuchyně udělá místo, kde budete rádi, a přitáhne nejedno zvědavé oko. Můžete si vymyslet prakticky cokoliv, co se vám líbí. Další výhodou je údržba, jelikož je obklad vyroben z jednoho kusu a je bez spár. Tento obklad vyrábí a dodává česká firma s dlouholetou tradicí.

Více informací a fotografií z realizací najdete na stránkách www.graftazit.cz

Přejeme bohatou fantazii!

Text: Tomáš Dušek

Foto: archiv Grafta Consulting s.r.o.

Výběr článků

Načítám