Hlavní obsah

Nyní můžete objednávat Potraviny on-line na vašem chytrém telefonu

Novinky, Tesco Stores ČR a.s.

Společnost Tesco Stores ČR přináší novou unikátní aplikaci pro pohodlné nakupování přímo z mobilního telefonu. Nakupovat tak nyní mohou lidé cestou do práce v tramvaji, v polední pauze nebo při návratu z rodinného výletu. Za první dny fungování si aplikaci Tesco Potraviny on-line pro Android stáhlo do svých zařízení několik tisíc uživatelů.

Tesco Stores ČR, a. s.

Článek

Nákup potravin přes internet již funguje více než rok a pokrývá široké okolí Prahy a Brna. „Snažíme se poskytovat servis na špičkové úrovni a lidé to oceňují. Důkazem je 80 % zákazníků, kteří se k nám vracejí a nakupují on-line opakovaně,“ říká Jan Koutný, manažer společnosti Tesco zodpovědný za službu Potraviny on-line. Zájemci mohou vybírat sedm dní v týdnu ze sortimentu 20 000 druhů zboží, které pokrývá téměř celý sortiment, jaký nabízí hypermarket, a to nejen v čerstvých a trvanlivých potravinách, ale také v čisticích prostředcích, drogerii a potřebách pro domácnost.

Zatímco v prvním roce objednávali lidé z počítače, nyní je k disposici nová mobilní aplikace Potraviny on-line, která je dostupná pro Android 2.3 a vyšší verze na www.itesco.cz. Pro uživatele platformy iOS (iPhone) bude aplikace spuštěna od 6. května na stránkách App Store.

Tesco Stores ČR a.s.

Prostřednictvím aplikace mohou zboží jednoduše objednat a zvolit si čas jeho doručení. Mezi užitečné možnosti aplikace patří přidávání položek mezi oblíbené, prohlížení historie objednávek, listování zbožím v akci či organizování nákupního seznamu, který je možné sdílet mezi více uživateli, tedy např. v rámci rodiny. „Doufáme, že mobilní aplikace je novinkou, která uživatele potěší a osloví i novou skupinu lidí, kteří s námi doposud nenakupovali. I jim přejeme hodně uspořeného času a příjemné virtuální nakupování,“ dodává Jan Koutný.

Výběr článků

Načítám